Genetikcianne Bugün doktorum monurol şase verdi içmek için. Nioli yağı kullandım bol su içiyorum. Ama bu son haftalarda enfeksiyon çıktı. Doğum şekli şimdilik normal doğum. Etkiler mi değiştirir mi doğum şeklini yada bebek zarar görür mü ?
tubimom Genetikcianne geçen acilde denk geldiğim biri vardı nstde ağlıyordu sordum.ne oldu diye 40 hafta olmuş enfeksiyon olduğu için doguramiyorum dedi 😔
Anneyimbennanne Genetikcianne Etkilediğini bende duymustum tabi yine güzelce araştrn ona göre normal istyrsaniz normal olsun. Bir de enfeksiyonun ölcusune bağlı bı durum bu..
Genetikcianne tubimom lökosit+++ şeklinde. Hamileliğim boyunca hiç geçmedi . Ama enfeksiyon belirtilerinin hiçbirisi yok bende . Tahlilde gözüküyor ama hicbirseyi hissetmiyorum
Genetikcianne Anneyimbennanne normal istiyorum umarım ilaç etki eder. Çünkü belirtileri hissetmiyorum. Tahlil vermeden haberim bile yok
ilknursarenacar Kızlar benim de yoğun kaşıntı sarıdan yeşile dönük sümüksü akıntım var ve işin kötüsü vajina girişinde şişik ve et parçası gibi bir şey var devlet Hastanesi’ne gidiyorum sonuç ne olur
Genetikcianne ilknursarenacar enfeksiyon/mantar için doktora gidin bence. Et parçası siğil yada sivilce olabilir
Chescake Bende de belirtisiz enfeksiyon çıktı. 1 gün hastanede kaldım. Pzartrsi günü enfeksiyon yüzünden sezeryan oluyorum