Nazlicannn196 rumeyshaan bebeğiniz kaç kilo ve küvetse kalma gibi bir durumu varmı nasıl gelişti durum benimde erken doğum riskim var korkuyorum
Esrakaral rumeyshaan bebeğin iyi mi ? 🥹 bende kanama ile geldim 34+2 yiz kanama durmazsa yarına kadar sezaryen dediler
Portredekitirtil Aleyna2045 ilk bebeğimde aldım hazırladık falan nasip olmadı doğdu ama maalesef yaşamadı😔 sonra ikinciye hamile kalınca o giyer dedim o da aynı şekil yaşamadı ikisinede nasip olmadı bir çorap bile giydirmek. Bir türlü kıyamadım onların kıyafetlerini kimseye vermeye sonunda depremdeki bebişlere nasip oldu herşeyi oraya yolladım. Şimdi bunda da riskliyiz elim yüreğimde acaba bişey olacak mı diye. Çevremde ailem dahil herkes sakın bişey alma gerekirse beze sar evine getir sonra ne yaparsan yap diyor. Sağolsun iki arkadaşım biz birer hastane çıkışı alacaz onları giydirirsin sonra alırsın herşeyini diyorlar. Bende doktor ne zaman gün verir doğuma bir hafta kalır öyle birkaç bişey alırım diyorum. Çok isterdim bebişime bende herkes gibi önden hazırlık yapıp yıkayıp ütüleyeyim ama korkuyorum ya bunuda kaybedersem diye üzgünüm yapamıyorum elim varmıyor. Senin de dediğin gibi erken gelirse yandık bir zıbınımız bile yok😕
Aleyna2045 Portredekitirtil çok üzüldüm canım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın çok dua et sürekli Ayetel kürsi oku inşallah Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın canım 2 bebeğinde kaç haftalık doğdular solunum sıkıntısından dolayımı yaşamadılar kusura bakma soruyorum ama
Portredekitirtil Aleyna2045 amin canım zaten duadan başka bir şey gelmiyor elimden. Yok akciğerleri sıvı toplamıştı biri 34 haftalık biri 27 haftalık doğdu
Coynes Merhaba bende 32.3 günlük hamileyim kendi doktorum 2056 gram dedi perşembe gitmistik Hafta basinda devlete gittim rapor almak için ordaki doktor 1600 dedi acaba hangisi dogru merak ettim 😇
bluefish Gizmih Yumuşama yok ama 32+2’deyim rahim ağzım 1.7 cm 😞 Erken doğum riskim var. Adalat, progestan ve magnezyum kullanıyorum. Haftada 1 kontrolüm var artık. Bebeğimin durumu çok şükür iyi, inşallah erken gelmez 🤲🏻
Aleyna2045 Portredekitirtil ay Allah korusun ya insan korkuyor inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız ya 🙏🏻
Nazlicannn196 3_fistikannesi benim bebeğim de aynı 33 de bir hafta geri çıktı 1950 gram plesantada yaşlanma var dedi iyi beslenip sol tarafına uzanıp bebeğin beslenmesini sağlayacaksın bu ayın sonuna kadar tutabilirsek bebeği bizim için iyi dedi zaten Geçen pazar sancıdan hastaneye yatış vermişti zorla sancıları durdurdular sadece tuvalet için ayağa kalk dedi size tavsiyem sadece yatın dinlenin bebeğinizi besleyin erken doğum yapacam diye hastanede yatmak çok zor birşeydi 24 saat bana hiç geçmedi resmen
Nazlicannn196 Catsofmom bol bol yatıp dinlenin 32 de sancıdan hastaneye yattım çok zor durdurdular 2 tane ciğer geliştirici oldum şimdiden eğer kasılmalarınız varsa dikkatli olun bu haftadan sonra sadece evde tuvalet için kalkın herkesin hamileliği bir olmuyor işte
Catsofmom Nazlicannn196 Tek tesellim doğum kanalım uzunmuş. Doktor sen 40.haftada da doğuramazsın demişti. İnsallah erkenden doğuramam 😔
Nazlicannn196 Catsofmom inşallah hayırlısı olsun siz yinede dikkat edin Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Mavisim099 Aleyna2045 Amin çok saol canım. Sana da geçmiş olsun bende simdi başlamış kontrolde öğrendim 34+0 da
Aleyna2045 Sumeyyenur1 evet canım bende izmirdeyim çok sıcak evimde kılimada yok ondan daha hazırlayamadık temizlikte yapamadık
Beyzamm07 32+3 deyiz alışveriş tamam ama yıkamak ütü temizlik doğum çantası hepsi bekliyor havalar da çok sıcak inşallah hepsi sağlıkla zamanında gelirler 💙🐣
Aleyna2045 Beyzamm07 hava okadar sıcak ki benimde alışverişim yapıldı yıkanmayı bekliyorlar çamaşırlar hastane çantası hazırlancak ev temizlencek halılar falanda yılamaya verilcek çok işim var aslında ama bu sıcak havada yapılmıyor
Catsofmom Nazlicannn196 Amin Allah razı olsun 🙏🥰 sizde ağrı var mıydı. Herhangi bir ağrım bir sızım yok diye umutluyum birazda
Nazlicannn196 Catsofmom benim hiç birşeyim yoktu birden pazar günü sabah uyandığımda hafif kasılmalar vardı benim bebeğim aşırı hareketli ondan oluyor zannettim hatta ilk ama zaman ilerledikçe vajinamda baskı aşşağıda ağırlık hissettim hatta bu halde awm ye gittik eşimle kısa bir alışveriş yaptık akşam 6 gibi eve geldim uzandım dinlendim geçmedi arttı 5 dk da bir kasılmalar başladı tabi ben hala normal diye düşünüyorum eşimle acile gidelim bir dedik çünkü bebeğimin kalbinde de problem olduğu için ne olur ne olmaz diye kontrol edelim istedik zaten Nts ye alındım sancım 70 den 98 e 100 e vuruyor sen fark etmedin mi nasıl dayandın diye de bana kızdılar geç kalmışsın diye neyseki durdurdular hiç bir şey yokken ortaya birden çıktı