Esracmmm Kızlar lütfen yardım Kepez de en düzgün sitelerin olduğu elit semt neresi taşınıyoruz ve h bilmiyorum
Beybicik Esracmmm Bir de Kepez dediğiniz yer çok geniş bir alanı kapsıyor batıdan doğuya doğru. Siz ne taraflarda oturmak istiyorsunuz? Neden Kepez? Nereye yakın olmasını istiyorsunuz?
birannis_ Esracmmm Kepez o kadar kapsamlı bir yer ki size buraya semt semt yazmak imkansız gibi birşey her mahalle her sokak değişkenlik gösteriyor yani oyuzden size şurası iyi burası iyi dememiz zor
Esracmmm Yani şöyle biz Kepez bölgesine taşınıcaz mecburiyetten bi yere de yakın olmasına gerek yok sadece site içi mahallesi de düzgün bi yer olsa yeter
MeryemT Ahatli mahallesi yenidogan mahallesi Çok sakin huzurlu herkez kendi halinde olan bir mahalledir
birannis_ Esracmmm Varsak Aydoğmuş Mahallesi’nde oturuyorum ben eski mahalle ismi karşıyaka olarak ta geçiyor sokakları 2 ye bölmüşler olduğum mahalle sessiz sakin güzel residans ve normal olarak siteler var ve gerçekten Nezih bir mahalle havası bile merkeze göre iyi
yarenakca Esracmmm bence kuzeyyakadan uzak durmalısın. Ben 1 senedir kuzeyyaka da oturuyorum ama hala alışamadım buraya. Çok tuhaf bir yer 🤭
Atlassmom_ Ben dokumada oturuyorum cok memnunum tranvaya da yakin. Dokuma bölgesi özgürlük ve ataturk mahallelerinde ev bulursan kacirma derim
birannis_ Esracmmm valla o kadar bilmiyorum isim olarak çünkü bir sürü var bende 1 yıldır burada oturuyorum
sineybade Bende Kepez Ünsalda oturuyorum eşimin işinden dolayı Akdeniz sanayinin üst tarafı yeni yerleşim yeri temiz sakin bir mahalle siteler yapılıyor Sur yapı var