Glcndrsn Kızlar dünden beri hareketlerde bi azalma var gece biraz hareket etti ama bugün sabahtan beri tık yok böyle bisey yasayan varmı acaba sizce neden böyle oluyo dün gece acile gittim bi sıkıntı yoktu ama bugün daha hareket yok korkmalı mıyım
Medine_yasar05 Glcndrsn cnm benimde iki gündür öyle 34+3 günlük olduk hareketleri çok yavaş çikolata yedim tatlı yedim yinede boş çokta korkuyorum salı günü kontrolüm var ondan dolayı hastaneye gitmiyorum
defnezumram Glcndrsn bugün bende de aynısı oldu bende 30dayım şimdide tepiniyor bazen olabiliyormuş bebeklerin her zaman aynı şekilde hareket etmesini beklemeyin diyorlar bide büyüdükçe yerleri azalıyor içerde ondan diyorlar
Tugrann-annesi0404 Glcndrsn Küçük hareketlerden korkma yani bazen az bazen çok hareket eder sen dikkat et yeter
Glcndrsn Yazmelegi_ sabahtan beri yemediğim sey kalmadı çikolatada yedim yemekte yedim kahvede ictim uzanıyorum oynuyorum karnımla ama sanki inatla hareket etmiyo anlamadım bende 😔
Glcndrsn Medine_yasar05 bende dün gece gittim acile kalp atısı vardı bi sıkıntı yok dedi doktor gribim kac gündür acaba oda mı etkilendi bilemiyorum doktora da yeni gittim kontrole ama iki gündür icim içimi yedi
Medine_yasar05 Glcndrsn benimde öyle cnm toplasan gün boyunca 5 defa hissettim başka yok benimde kontrolüm var diye gitmiyorum salı gününe kadar inşallah bir sıkıntı olmaz
defnezumram Glcndrsn bi sağlık ocağına git kalp atışına baksınlar illa doktora gitmene gerek yok benim ebem geçen öyle bişi olursa gel bakarız demişti
Glcndrsn Medine_yasar05 inşallah canım Rabbimin izniyle bi sıkıntı yoktur inşallah uyuyolardır sadece
Glcndrsn defnezumram pazartesiden önce sağlık ocagı yokki canım bakim takip edicem biraz daha yine hareket olmazsa acile gidicem tekrar
Glcndrsn Medine_yasar05 Amin canım bütün annelere bebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🤲🤲