ipek63yldz_ Hanımlar hamilelikte saçını boyayan varmı tehlikeli diyorlarda doktora daha sormadım bu defa gittiğimde sorucam da bilgisi olan varmı acaba ?
ipek63yldz_ Meryem3835 bende 33 haftadayım kimisi tehlikeli diyor ondan kaynaklı yani soruyorum 🤷♀️🤷♀️
Meryem3835 ipek63yldz_ ipek63yldz_ Ben inanmam öyle hurafelere canım sen bilirsin yinede ben ve birazdan Kuaföre gidicem boyatmaya😂
Orucu12 Meryem3835 doğal boya olur demişti dr ama renk açıcı falan olmaz demişti yaptıramadım suankiler çok kimyasal gerek yok dedi
ipek63yldz_ dilay_06 yaa aileden gelen genetik beyazlama oluyor ilk çocuk diye hoşuma gitmiyor öyle kalmakta
Meryem3835 Yok canım yaa o kadar da titrememek lazım arkadaşlar ne kadar titrersen o kadar riskli bir bebek olur inan buna bunu ilk ben yapmadım ilk de yapan olmicak kalbini rahat tutmak lazım 🤗 Ardencik1
Gizemb41 ipek63yldz_ bana doktorum 20.hafta itibariyle izin verdi kokusundan etkilenmemek için kuaförüm cam önünde boyadı
dilay_06 ipek63yldz_ bende de oldu hatta düğün dolayısıyla boyatmıştım dibim geldi ama yine de boyatmadım tabi ki risk almak da almamak da annenin elinde
ipek63yldz_ Trldyg bizim sezeryan olucagindan 1 ay kaldı hemen hemen doğuma ondan yapmak istedim dur bakalım
Jale92 ipek63yldz_ ben boyattım, kestirdim, dipleri çok bekletmeden açma boyama da yaptım. Her ihtimalle 3 ay sonraya bıraktım boyama işini. Bir sorun olacagını sanmıyorum açıkcası.
Trldyg ipek63yldz_ doğumda dipler falan çıkar, 40 gün de öyle daha kötü hissederim diye düşünüyorum bende