uzunlardananne 21 haftalik gebelikte hala dusuremedigimiz 3 değerinde tiroid bebeğe etki edermi gelsiimini zihnini etkilermi. Yaşayan bilen varmı lütfen yazın
Kubrabaygeldi uzunlardananne bende troid hastasıyım haşimato troidim var gebeliğimin ilk dönemleri yüksekti ama endokrin doktorumla beraber ilacın dozunu ayarlayarak düşürdük çok şükür şu an olması gerektiği gibi devam ediyor. Ne kadar az stresli olursan o kadar cabuk düşüyor. İlacının dozunu ayarlat. 32 haftalık hamileyim her ay kan verip doktoruma gönderiyorum oda bana doz ayarlıyor hiç çıkmadı çok şükür.
Tispe uzunlardananne Benim tiroid 3,81 iken endokrin doktoru demişti ki, bu aslında çok sorun edilecek bir değer değil ama yine de 2,5 altına düşürmekte fayda var demişti. Sonra ilacın dozunu yükseltti, düzenli kullandım değerlerim düştü. 😇
Belginylmz uzunlardananne 1tremestr de 2.30uzeri olmaması lazım 2 tremestrdede 3.30 üzeri normal diye biliyorum
Masal-10 uzunlardananne Bende 3 değeriyle başladım doktor hap verdi bir dahada baktırmadım canım inşallah sıkıntı olmaz 😞 Düşmüştür heralde 2 aydır kullanıyorum ilacı 13 hafta oldu 5.hafta vermişti umarım düşmüştür 😞
uzunlardananne Tispe çok sukur benim degerimde oyle bugun ilacin dozunu yukselttik insallah daha da dusecek ama icime su serptiniz
Limon06 Masal-10 her ay kan verip baktırmıyor musunuz zaten gıdıyorum düzenli olarak doktora her ay baktırmanız gerekiyor fayda etmez se ilac değiştiriyor lar yada artıyor lar dozunu
runkli0606 Masal-10 benim düşmedi aksine yükseldi ilacın dozunu yükseltti doktor her ay konyrol edilmesi gerekiyor bence baktır ihmal etme
runkli0606 uzunlardananne kimse eder yada edemez diyemez canım herkesin vücudu başka bir dünya çünkü ilaç kullanıyorsan doz artırımına git dahiliyeyle görüşüp çünkü tehlikeli düşüpe kalp durmasına kadar sonuçları var
MasalAlparslanMom uzunlardananne ben 6 haftalık hamileyim 5.80 troit değerim. Bugün 50 mg ilaç başladık. Kadın doğum doktorum da dahiliye doktoru da 2,5 altında tutmamiz lazım dedi. İlaç zaten bu dengeyi sağlayacak aylık kontrollü bı şekilde dozu düşürerek yada arttırarak doğuma kadar kullanilacakmis
canim-bebegim uzunlardananne benim de 8le başladı ani ilaç yükseltmesi de yapamıyor ilk tsimer de 2,5 altına düşmedi şuan 3,81 falan normal diyor doktor 2. Tsirimere geçtik ama ilk trimerde düşmedi maalesef doktor problem olmaz korkma diyor ilaç kullandığımız için kullanmayınca oluyormuş