gulsahgunees12 Kızlar adetim 10 gün gecikti adetten 2 gün önce ve gecikmesinin 2. günü ilişki yaşadık erken davranış 5 gün önce test yaptım negatifti bir daha yapmadım ve hâlâ adet olmadım şu an tatildeyiz havuza girmek sakıncalı mı bilenler yazabilir mi
Pamuk gulsahgunees12 Adetten 2 gün önce ve sonra ovulasyon testine göre mi birliktelik oldu?Normalde o siralarda pek yumurtlama olmuyor.
tomurcukannesi gulsahgunees12 ben 40.haftamdayım, evim müstakil ,havuzlu. Doktor girebilirsin dedi yaz başından beri giriyorum. Toplu havuzlar için ne der doktor bir bilgim yok.
ikotrtn gulsahgunees12 valla ben normalde de havuza girmeyi sevmeyen biriyim hamilelikte hiç girmedim denize girdim
gulsahgunees12 Pamuk ovülasyona göre girmedik spontane gelişti ama en son o tarihler aklımda kaldı ilk gebeliğimde riskli olduğu için doktor yasaklamıştı adetimde gecikince o zamandan beri ilişkiye girmiyoruz
gulsahgunees12 Pamuk bi kaç kişi adet gecikince ovülasyonda gecikiyor yumurtlama olabilir demişti hatta değerlendiren kişi gebe kalmış galiba benimde öyle oldu
gulsahgunees12 tomurcukannesi daha bişey belli olmadığı için gitmedim doktora kafam karıştı benimde o yüzden riske atmadım girmedim denizi tercih ettim
XEmosumX Bnde denemedeyim doktor girebilirsin dedi sadece çıkınca ıslak mayoyla durma değiştir kurula falan dedi