Kızlar, ben 11 gün önce doğum yaptım. İlk birkac gün sütüm de gelmedi. Bu sebeple mama yedirdik hastanede. Sonrasında sütüm geldi bebek emmemekte çok ısrar etti, birkac gün de sagarak vermeyi denedim. Tabi ki yine doymadı ve doktor onayı ile hem mama hem anne sütü seklinde devam ettim. Birkaç günden beri de şükür emiyor. Bir gogusu ortalama 15-20 dakika emzirmeye çalışıyorum. Bazen göğüs değiştirmek istemiyor tek göğüs ile yarım saat kırk dakika emzirmis oluyorum. Bazen bu şekilde doyuyor ama genellikle doymuyor. Neredeyse 30-35 dakika memede kalıp, tekrar ağlamaya başlıyor. Biraksam 1 saat meme emecek, ya da 30-60 ml arası mama veriyorum anne sütünün peşine. O şekilde doyuyor. Bilmediğim için çok merak ediyorum, bebekleriniz ortalama kaç dakika emdiği zaman doyuyor? Ben bir şeyi yanlış mı yapıyorum ya da onu da bilmiyorum. Doktora ve sağlık ocağındaki hemşireye dediğim zaman biri 2 saatte bir emsin diyor, biri ne zaman ağlayıp emmek isterse o zaman emsin diyor. Gerçekten kafam çorba oldu. Sizler bu emzirme olayını nasıl düzene soktunuz? Özellikle geceleri elim ayağıma dolanıyor. Öncelikle emzirme odaklı ilerliyorum ama yarım saatten fazla emmesine ragmen doymayinca sanırım sutumun yetersiz olduğunu düşünmeye başladım