Balarisiii Kızlar hayatımda hiç midye yemedim ama nedense gözümün önünden asla gitmiyor sabahtan beri yutkunuyorum ve yemezsem de hiç aklımdan çıkmayacakmış gibi hissediyorum yesem birşey olur mu acabaa
Aleyna_88 Balarisiii file marketlerde midye içi satılıyor ben hamilelikten önce alıp yapıyordum güzelce temizliyordum sirkeli suyla falan internette tarifi var çok kolay yapabilirsiniz birkaç tane yiyin tabi o da nefsinizi köreltmek için☺️ Hazır yiyin diyemem çünkü gerçekten çok pis yapıyorlar🥲
ladyax Balarisiii valla ben hamilelikten önce de severdim çok artık dayanamadım doktoruma sordum az sayıda ye nefsini körelt dedi 5 6 tane yedim herhangi bir sıkıntı yok 😂
Sagliklagelkucugum Balarisiii aman dısardan temizliğine yapımına güvenmedigin yerlerden yemee gebe olmasa bile cok insan zehirleniyor
Zumzugukodummuzzingillatirim Balarisiii doktorum kızımda güvendiğin temiz bir yerden abartmadan (normalde bir oturuşta 45 tane falan yerdim) yiyebilirsin demişti.
bdenerigokce Balarisiii ben asla yemedim ve yemem demiştim hiç ilgimi çekmezdi 🙈 şimdi birden midye isteği geldi yememeye direniyorum ama çok istiyor canım niye böyle oldu anlamadım 🤷♀️ sen yicek misin
Balarisiii bdenerigokce yedim biraz önce ve 10 dakika sonra bir bulantı sonucu geri çıktı ama yine olsa yerim ilk defa yedim hayatımda asla yemem dediğim birşeydi😂
peri5860 Balarisiii Ben yedim çok canım çekmişti AVM de bir yerde satılıyordu aldım iki tane yemiştim eşime dedim tekrar alayım yok gerek yok demişti. Sonra araştırdım civa oranı fazlaymış bebeğe zararlı vs dendi bir de günlerce bunu düşündüm 😂 Ama bence bir iki tane yemekle bir şey olmaz
bdenerigokce Balarisiii he daha yeniymiş bende midyeden yaptı sandım🙈 12 de benim her şeye midem bulanıyordu zaten 😂