ZarifOyku Merhaba hanımlar, heyet raporu için hakem hastaneye sevk edilen (özellikle Ankara’da) birileri bana yol gösterebilir misiniz? Süreç nasıl ilerledi hakeme rapor bitiminde mi gidiliyor, genel tutum ne şekilde oluyor ? Lütfen beni aydınlatın
ZarifOyku Hnd3535 Sağlık personeliyim, 1 buçuk yıllık tedavi sonucu tüp bebek gebesiyim. Kanama şikayeti ve düşük tehdidin ile defalarca acile baş vurdum aylardır progestan enox coraspin magnezyum kullanıyorum. Hastanede yattım ve ne hikmetse kurumum ikna olmamış görünüyor. Bebeğime yahut bana birşey olması durumunda sorumluluk alırlar mı sanmam
Hnd3535 ZarifOyku bende hemşireyim. Bende öyle tüp bebek ile hamileyim bende hastanede yattım kanamaydı neydi herşeyi yaşadım. Şuanda yatmak zorundayım haftaya rahim ağzına dikiş atılcak serkalaj denen işlem. bir önceki bebeğimi 21haftalıkken kaybettim. Bende heyet raporluyum ek ödemem ve dönerim kesilmiş fakülteden almıştım ek ödeme alabilmek için hastaneme başvurdum dilekçeydi bilmem neydi uğrastım durdum. Heyete gönderdiler. O doktor senin bu doktor benim gezdim. Ve bunu her ay yapmam lazım. Kendi çalıştıgım hastaneden alsaymışım baska ile gönderilcektim. Rezilliğin bini bin para
Hnd3535 ZarifOyku ben kadın doğumdan aldıgım için kadın doğuma gönderdiler diğer hekimleri gezmedim. 3tane kadın Doğum doktoru gördü sıkıntılarımı sordu. Hastanemdeki kendi doktorum muayene etmişti zaten. Diğer 3doktor muayene etmedi. Gecmişe dönük rapordu bu ayki rapor degildi. Bunu zaten bozamayız dedi. Bir doktor sırf ek ödeme alabilmek için mi bu işlemleri yapıyorsun dedi.. küçümsedi yani. Ama bizim işlemlere tedavilere ilaçlara ne paralar harcadığımızı kimse bilmiyor .
ZarifOyku Hnd3535 gerçekten o kadar aklım almıyor ki ben ek ödeme falan da istemiyorum paraları da yerin dibine batsın beş yolum dolmuş olsa ücretsize gözümü kırpmadan ayrılırım.
ZarifOyku Hayır bugün arayıp raporunu devam ettirirsen heyete yollayacağız dediler hiç gitmediğim için ne amacı anladım nede durumu
Hnd3535 ZarifOyku o olmamış işte amirinizle görüşün yada direk başhekime çıkın ayıp bişey degil yani direk konuşun