boz-elaa Hamilelikten once gece 3-4’te makarna yapip tabaklarca yerdim yaninda buzz gibi kola icerdim offf 🤤🤤 hamburger ve kolaya abanmak istiyorum bi de cips ve cigkofteee 😍😍😍
Fey Hilal_blc ben çay, kahve içemiyorum yasak değil ama midem almıyor. Özledim valla korkuyorum ömrümün sonuna kadar içemezsem diye
Lumlum Sucuk ben dün yedim :( çok canım çekmişti, pişen her şeyi yiyebilirsin dedi doktorum ben de öyle yaptım inşallah yanlış bi şey yapmamışımdır. Sushi benim de canım istiyor 🙈
Nazlicannn196 Hilal_blc ben herşeyden abartmayacak şekilde yedim doktorum sıkıntı olmaz dedi midye kokoreç şırdan bumbar Adana Dayım sonuçta lezzet şehrinde yaşıyorum hamileyim napalım ölelim mi😅😂😂
Hatice2711 Hilal_blc Doğumdan sonra yengeç yemek istiyorum bir mersinli olarak yaz ayında olup da yengeç yiyememek ahh 🤦🏼♀️😣😋🦀🦀
Evrem990 Hilal_blc ben hastasiyim normalde ama hamilelikte biraktim valla😀ya icerigi çok kötü içime sinmedi.evet yedigimiz hersey çok saglikli degil biliyorum ama yememe kararı aldim öyl3 devam😀
serensuat kızlar hiçbirşey yiyemiyorum, açım ama yiyincede hemen çıkıyor, yemekten tiksindim, yemek yemeyince rahatım yiyince mideme taş oturmuş ve yanıyormuş gibi bir his oluyor, ne önerirsiniz🥺
Kuzuluanne Alparslanveannesi27 Hahaha tek yemediğim şey midye sanırım😅 onuda görürsem 1-2 tane atıcam 😂
Yagmurr8 tilbis bir yerde haftada bir veya iki kez bir kadeh içilebileceğini okumuştum ama doktoruma sormam lazım ona göre hareket ederim 🤤