Elifeski22 Hilal_blc Şalgam içmek 😅 hamilelikte bir kere içtim iyi gelmedi acılı olduğu için sanırım 😄
Senayl34 Hilal_blc gözümde birşey kalmadı vlha hepsini yedim kokoreç midye kelle paça abur cubur 😅😅 çok şükür de bebeğimde birşey yok 2 buçuk aylik
tilbis Yagmurr8 Ayy bende öyle herşeyi yedim nerdeyse ama canım inanılmaz şarap istiyor o da artık emzirirken de içemem diye dusunuyorrum😪
Yagmurr8 tilbis bir yerde haftada bir veya iki kez bir kadeh içilebileceğini okumuştum ama doktoruma sormam lazım ona göre hareket ederim 🤤
qwer890- Hilal_blc Ben 9 ay boyunca kola, dondurma tüketmedim çikolata da çok az. Maalesef şimdi önünü alamıyorum 🙄 Sürekli kola dondurma tüketme isteği var.
01180322 kahvesever__ a zor anları birazda olsa atlatmissiniz. Bnde kursa gidiyorum Almanya’da bakalım neler olur
Mervesoydas Hilal_blc gebelik sekerim var o yuzden paket paket cips ve kaşık kaşık nutella yemek istiyorum
Byzguclu Sagliklagelkucugum al benden de o kadar bi tek midye yemedim geri kalan ne varsa yiyorum 😂😂😂