zengooo Dun 2 tane ictim.bugunde sersem.gibiyim.hic mide bulantim.yok bu seferde belirtim.gitti diye uzuluyorum.ben sersemledysem.bebege bisey olduysa diye uzuluyorum.midemin bulanmamais normal.dimi
Yesiiimm zengooo Bende sabahları 2 tane içiyorum aslında doktor gece dedi ama ben kalktığımda çok kötü olduğum için sabah içmeyi tercih ediyorum ama sürekli uyku halindeyim çok normal ilacın etkisi bu hani sorun yok yani
AleynaResul zengooo gece yatmadan 2 tane iç ben 4.ayımdayım 4.haftamdan beri kullanıyorum çünkü bırakınca kusmaktan hastanelik oluyorum 🥲
Yesiiimm lilasmom_ Bende aşırı kusmam oluyodu ilk hamileliğimde 1 ayda 12 kg vermiştim onda hiç ilaç kullanmamıştım mahfolmuştum bunda günde 2 tane prilam içiyorum şükür daha iyiyim 2 tanenin sebebi 24 saat idare etsin diye
zengooo Yesiiimm benim anlatmak istedigim midem bulanmiyo ya bu seferde acaba bisimi.oldu doye korkuyorum
FatmaE Yesiiimm o da bisey mi ben gece yatmadan önce 2 prilam sabah kalkınca da aç karnına zofer içiyorum anca kendime geliyorum 😂
Zeyzey2023 zengooo korkmana gerek yok bence ben 2 ay kullandım gece 2 tane sabah 1 tane olmasaydı napardım bilmiyorum. zaten ilacın amacı mide bulantını geçirmek. İlacın etkisi geçmeye başlayınca bulantı tekrar gelir
Yesiiimm FatmaE Bana da normalde 4 kere verdi de idare edebildiğim de 2 edemediğimde 3 e çıkarıyorum şükür bulantımız kesilsin de yoksa kabus valla🙊