Gamzeklnk Ada022 merhabalar bizde prego miami park yatak aldık kullanmadık ama gayet güzel fiyatı da iyiydi. Anne yanı da olabiliyor kalitesini beğendim. Ebebek te çalışan prego markasının iyi olduğunu söyledi bizde tavsiye üzerine aldık.
mrymblakrs Ada022 Ada022 Civil de babyhope diye bi markayı aldım 70×110 anneyanı olabiliyordu ve 1700 tl idi hala geçerli mi bilmiyorum . Hepsinin işlevi aynı zaten marka takıntınız yoksa bakabilirsiniz
Visneliturta Ben uzun araştırmalar sonucunda kullananların da tavsiyesiyle yoyko marka park beşik aldım henüz kullanmadık ama kalitesi görüntüsü vs çok güzel isterseniz bakabilirsiniz
Demetus Elele Madre ve yokyo çok öneriliyor sayfada Ama ben oda takımı da alacağım için biraz daha uygun fiyatlı diye prego Atlanta aldım henüz kullanmadım🫠
Ada022 Demetus ya bende oda kuracağım sonra o yüzden çok para vermek istemiyorum açıkcası idareten anne yanı alacağım
EsraEsres Bende yoyko aldım kurulumu kolay fiyatı da güzel indirimlerine denk gelirseniz şahane oluyor kesinlikle öneririm
Ada022 EsraEsres ya şuan alacağım çok pahalı yoyko indirimli fiyat uygun oluyor ama şuan çok artmış o kadar etmez çok pahalı
Gamzeklnk Ada022 hepsiburada dan aldım ebebek te benim aldık marka ve model den yoktu isterseniz link atabilirim
tubik7 Elelel madre aldım hiç aklımda yokken. Tavsiyelere bakıp aldım bugün geldi kurdum iyi görünüyor olabilecek her fonksiyon mevcut. Anne yanı, sallanma, müzikli dönence, cibinlik, alt değiştirme aparatı, kullanışlı gözler cepler vs
Yeteridikurt tubik7 bende de Kraft marka beşik War ama fermuarlı ara katı yok acaba nerden bulabilirim biliyor musun yada yardımcı olabilecek olan var mı