Melissaa06 Canlarımmm Ankara a life ve koru hastanesi güncel ücretini bilen var mı? Daha çok ikisi arasında hangi hastaneyi seçerdiniz ?
MucizemMart Melissaa06 ben koruyu sectim.hatta ikisi arasinda bile kalmadm yani direkt koru diyebilirim 12.500 e nisan ayinda paket aldim
Zeynaaa0101 Melissaa06 a life dan aldım çalar öğüten 16.500 du zam gelecek bence gelmeden doktor kararlayın alın
Ilknurymll_06 Melissaa06 Etimesgut a life hastanesinde lala hanım var çok ilgili bende ona gidiyorum öneririm
syma0 Zeynaaa0101 merhaba. Paket içeriğinde kaç muayene ve nst hakkı vardı acaba ? Bana 3 4 gün önce 6 muayene 5 nst 14.500 dediler. 32.haftamda gideceğimi söyledim dedim acaba mini paket falan mı söylediler
Papatya18 Çukurambar koru 32 oldu diye biliyorum. Hastaneye gittiğinizde kadın doğumda Duru hanım sizi net bilgilendirir
Melissaa06 Çok teşekkür ederim hanımlar a life kafama daha çok yattı gibi hem maddi hem manevi açıdan gidip alacağım paket pazartesi günü inşallah ☺️
Melissaa06 MucizemMart bugün aradım ama dönüş sağlamadılar çukurambardaki koru mu yoksa Sincan koru mu sizin ki