Dilekarslan Lütfen bakar mısınız test sonucunu ben anlayamadm aranızda yardımcı olabılcek bırı varmı 1.trimester ( serbest b hcg. = 12.18 1 trimester ( papp - A ) =1376
Tubasade fi160320 30.haftadayım cok şükür sıkıntı cıkmadı nift testi ve detaylıda da normal cıktı zaten ultrason verilerim normaldi kan sonucum yüksekti sadece oda olabiliyormus kan değerlerinde bazen
fi160320 Tubasade benimde ayni sekilde 17 haftalığım ultrason görüntüleri sağlıklı kan sonucu yuksek riskli çıktı nipt yaptirmadim açıkçası gönlüm rahat sizin gibi ornekleri gördükçe daha da rahatlıyorum
Tubasade fi160320 hiç takılma canım bazen cihazlarda hata verebiliyormuş böyle zaten ultrason da bi gariplik olsa o ensesinden kalınlığı garipliği sende anlayabiliiyorsun diyorlar yaptıracaksan detaylı yaptır iyi bir doktorda nifte vereceğin para ile hem her seye bakıyorlar hemde senin için rahatlar daha cok ama doktor sıkıntı görmediyse ultrason da kana takılma🌸
fi160320 Tubasade aynen bende oyle düşünüyorum devlette biraz daha kısa tutuyorlar detayli ultrasonu ama özelde parmak uclarina kadar bakiyorlarmis detaylı ultrasonu özelde yaptırmak istiyorum
Tubasade fi160320 kesinlikle özelde yaptır bende oyle yaptırdım iyi ki diyorum bırak parmak ucunu adam burun deliklerine var mı yok mu ikisi acık mı ona bile baktı tepeden tırnağa hepsiini inceledi arastırıp böyle güzel bi doktora gidersen daha iyi olur devlet biraz sallıyor insanları
fi160320 eymenim_ böyle anlaşılmıyor grafik olmasi lazim doktora sonuc gostermeye gidince grafige göre yorum yapiyorlar kan sonucuna gore istatik çıkıyor
eymenim_ fi160320 anladım teşekkür ederim İnternet’e arastirinca 250 gibi bi oran yüksek risk falan yazıyor benim 277 acaba sıkıntımı var ki dedim çevredekilerin sonuçları 1000 üzeri çıkmış hep
esraauznts @eymenim_ benim Papp-a 2.70 Beta hcg 23.4 Açıkcası bende bilmiyorum sonucumun ne olduğunu ama sizinkiyle benimki arasında baya fark var kafam karıştı 🤔
eymenim_ esraauznts ben bugün gittim güzel sonuc düşük risk gelmiş dedi çok şükür rabbime korkmayın bundan anlasimiyormus grafikte bakıyorlar telaş etmeyin inşallah güzel sonuç alırsınız.