yenibirannis 27+2 olduk bugünden itibaren yavaş yavaş eşyalarını yıkmaya basladım sizce erken mi 4 5 posta çıkıcak bide ütü askıla yerleştirme derken baya günlerimi alıcak kızlar siz ne zmn basladınız yada baslıcaksınız😍
Sym4 yenibirannis 34’te yıkadım astım ama toplayamadım bile annemgili çağırdım toplayıp ütü yaptılar keşke aldıkça yapsaydım çok ağır geliyor insana hastane çantasını zar zor yaptım inanın
Merve_vrl yenibirannis Ayy ben de şuan 26 haftaligim ve bir an önce şu güzel aşamaya geçmek istiyorum 🥳🥳🥳 daha erken olduğunu düşündüğüm için pek bişey yaptığım olmuyor evde. Temizlik falan derken gün geçiyor. Annem de gelir beraber yaparız diye düşünüyorum inşallah 🌺 size de kolay gelsin,sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz🥰
Samiree Biz 16+4 haftalik olduk. Yavawtan almaya bawlamak istiyorum da ewim, annem ve s daha erken diyorlar bilemedim. Cok gec zamana da birakmak istemiyorum aslinda ama bakalim
esinceeee Samiree birşeyler almak için fazla erken yine de siz bilirsiniz tabii :) ben 23 haftalık olacağım henüz bir şey almadım ..
Kediannesi1 Samiree alınacak öyle çok şey var ki içinden geliyorsa küçüklerden başla ne olacak bana da erken erken dediler baktılar dinlemiyorum şimdi bana uyuyorlar 😀
yenibirannis Laleozkan_09 ben 30 da hazırlıcam valla hazır dursun nolur nolmaz🤗 bence sizde bugün hazırlayın
DnzTnr Laleozkan_09 bende 35 5 im 30lu haftarin başında bı heves yıkadım herşeyi çekmeceye vs koydum ama hala çantayı toplamadim soranlarada hep yerini öğretiyorum su surda bu burda diye galiba o toplama enerjisi gelmeden doğuma gitcem 😂
Samiree yenibirannis her seye zam geliyor🥲 dun 200 tl civari gordugum wey bu gun 300+ tl oluyor o yuzden baslamak istiyorum da izin vermiyorlar 😂
yenibirannis Sym4 evet ilerde agırlasınca hiç yapamam 25 Eylül’de bide sezeryan ı’m yapıyım kafam rahat olsun dedim☺
Laleozkan_09 DnzTnr yarın 37 haftalık olacağım bir de 18 aylık kızım var onunla ilgilenmekten yapamadım galiba. Yarın hazırlayıp koyacağım valize. Zaten hep yıkadım katladım sepette duruyor. Önce çanta hazırlarım sonra yerleştirmesini yaparım. Her an doğum olabilir sonuçta. Bebek doğmadan saldım kendimi 😅😅
yenibirannis Merve_vrl amin inş saolun teşekkür ederim hazır olsun istedim 25 Eylül’de sezeryanm var nolur nolmaz diye allah korusun acil bişi olursa faln 🤗😍
ikiprensannesi__ yenibirannis 31+5 im daha dun dolabını ve eksiklerini aldım henüz yikamadim ama sadece yerleşti dolaba diğer hafta yıkarım Allah’ın izniyle 🤲
skzlkya20 yenibirannis 28+3 olduk biz de. Bende artık başlayıp kabaca da olsa bi doğum çantası hazırlamak istiyorum ama daha lohusa pijamamı terliğimi falan bile almadım 🤪
Merve1616 yenibirannis 26.haftada odasını hazırladım, kıyafetlerini yikayip ütuledim ve hastane çantasını hazırladım.30.haftaya gireceğiz 🌸