deryabade 38 haftalık olduk ama hiç doğum belirtisi yok, arada vajinada batma oluyor, geçen gün de nst de bir tane sancım oldu (80) o kadar . Sanki daha hiç doğuracak gibi değilim 🙄😊 Benim gibi olan bar mı ?
akdeniz23 deryabade 38+3 aynı benimde. Dediğiniz vajinada aynı batma oluyor benimde başka bir belirti yok. Arada sertleşiyor düzeliyor o zaten haftalardır var. Nst de sancılarım hafif çıkıyor ama başka bir şey yok. Hiç bir belirti yokken ne zaman doğuracağız ben de bilmiyorum. Her günüm beklemekle geçiyor
MyBabyy_ deryabade 39+1 arada regl ağrısı gibi sızı oluyor karnım sertleşiyor o kadar yerleri rahat demekki gelmeye niyetleri yok 😀
1prensannesi2312 40+6 ya kadar durmuştum hiç belirti olmamıştı oğlanın dünyaya gelme hevesi yoktu resmen zorla getirmiştik😅
senoski deryabade ay ı ben de öyle. Bebek kanala inmedi kilosu arttı açılma yok sancı nst’e yok. Artık haftaya böyle olursa sezeryan olucam
1prensannesi2312 deryabade bana serumla verdiler acısı kişiden kişiye değişiyor tabii ki ama bende ne açılma vardı ne kendi sancılarım vardı direkt suni sancıyla hissedince biraz zorlandım ama herkes de aynı şey olacak zorlanacak diye bir şey yok tabii hep sonunu düşündüm sonu güzel bitecek diye düşünüp kendimi öyle motive ettim