Caglaaa sumeyyezumra çok kötü duruyor ama doktorumdan utanıyorum resmen açarken kir gibi durduğu için 😂
Selim_Alparslan Caglaaa canım doktor biliyor yani gebelikten oluştuğunu utanmaya gerek yok bence 🙂 benimde göbeğim şeftali gibi oldu ve çizgide var koyu kahverengi ilk çekindim ama hormonlardan napalım yani 🙂
Duygusss sumeyyezumra Göbek çizgisi her hamile de olmuyor sanırım ama ben hamile kaldığımı o çizgi sayesinde öğrendim minicik kahverengi bi çizgi vardı ve Reglim 3 gün geçmişti 😇 çizgiyi görünce test yaptım şuan 25+4’üz 😍
deletedmom6295 sumeyyezumra ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek bebek bekleyenlerde oluştuğunu söylüyorlar genellikle
OgretmenEva sumeyyezumra 23. Haftadayız çİzgim yok bugün çatlak kremi sürerken ben de aynı şeyi düşündüm neyse ki çok kişi varmış olmayan 😁
Gmzcngi sumeyyezumra benim nedense hamileliğimi öğrendiğimden beri var o çizgi canım kişiden kişiye değişiyor sanırım ama 28 haftadayım üst tarafta oluşucal çizgi henüz belirmedi
Seymamurduk Esomami aaa benimde ikinci ilkte çıkmıştı bunda çizgi filan Yok. 36. HaftAm artık çıkmaz herhalde 😂
Seymamurduk Esomami her hamilelik farklı dedikleri gerçekten doğru demek bende baya baya bekledim baktım çıkmıyor çıkmaz artık diye düşündüm 😊
KonulRaul oglummehmedim ocizgi hamilelik aylari ilerledikce yuxariya cixar.gobeye geldikde tam hamileliyin yarisina gelmiw olursunuz.hamileliyin sonuna yakinda gogus altina kadar gelir.
oglummehmedim KonulRaul yok oraya kadar gelmedi 37deyim suan gibekten hafif gecti sadece gelmez oralara herkeste ayni olmuyomus bazilarinda gobekten asagida oluyomus anca
Ruzgarr sumeyyezumra 24 olduk yok hala.ilk gebeligimdede 40.haftada dogum yaptim ve o çizgiyi hic goremedim ben