1babyyalcin Bi sakıncası var mı acaba 26 haftalık hamileyim bi ay içinde tatile çıkmayı düşünüyoruz ama bu haftalarda nasıl olur doktor onay verir mi 7-8 saatlik yola henüz konuşmadım doktorumla da
Snmlsn 1babyyalcin ben 27. Haftamda uçak yolculuğu yapacağım 8 saatlik. Tabi doktor kontrolümde sonra. Ama 1 buçuk 2 saate bir ayağa kalkıp yürüyorum ve su içmeyi ihmal etmiyorum. Yaptığım uçuşlar hep uzun saatli oluyor bir sıkıntı yaşamadım şükür 🥰
Defnecigim 1babyyalcin arkadaşım o haftalarda maldivlere gitmişti üstelik 4 yaşında bir çocuğu daha vardı :))
Gzad Kendi aracınızla gidecekseniz iki saatte bir durup dinlenerek giderseniz sorun olmaz bence onay verir diye düşünüyorum ama otobüsle gidecekseniz ona bir şey diyemiyorum
1babyyalcin Gzad kendi aracımızla gideceğiz yol uzun benimde gözüm yemiyor bu sıcakta aslında ama bi yandan da istiyorum 🙈 teşekkür ederim yorumunuz için
1babyyalcin Snmlsn yaa ne güzel 2 saatte bir mola vermek önemli diye düşünüyorum hareket şart 7-8 saat uzun bi süre çünkü