Tugceakcicek Merhabalar 10+5 günlük hamileyim,lekelenmem olduğu için progestana başladım önlem amaçlı 12.nci haftaya kadar kullanmamı söyledi. Benimle aynı durumu yaşayan var mı ?
261018 Tugceakcicek banada bugün verdiler 15+6yım kahverengi lekeden dolayı ama hem ağızdan hemde fitil gibi alabilirsin dedi biraz şaşırdım açikcası cesaret edemedim fitil gibi atmaya hap gibi görünüyor baya. Sen nasıl kullanıyosun canım agiz yoluyla alininca yan etki cok oluyormuş
Aslanmommm Tugceakcicek 5. Haftadan 28. Haftaya kadar kullandım hâlâ da kullanıyorum 32. Haftada bırakıcaz inşallah 🤲🏻
Guzelgunlerim Bende kullanıyorum kahve leke dimi korkma o oluyomus ben koyu renk çamaşır gyyorum gorunmyo😀peceteyede gelmiyo.peki senin kasık agrin varmı?mide bulantım falan
sineybade 261018 ağızdan yan etkileri cok oluyormuş fitil olarak kullanabilirsin ben kullandım içeriye itebildiğin kadar it hiç bir yan etki yaşamadım hap eriyor zaten
Minebyrm 261018 inanın fitil olarak daha iyi ve yan etkiside olmuyor ben hap olarak kullandığımda sersemle dönüyordum fitile baslayalidan beri rahatım ve daha etkili oluyor kaç hafta hap olarak kullandım kesmedi kanamayı fitile döndüm çok şükür kesildi suan 19. haftadayım ve hala devam 😊😊
dilan-62 Minebyrm Bende 28+6 dayım 4 gün önce rutin kontrolümde rahim kısalığı erken doğum riski olduğunu söyleyip başladı progestan fitil olarak verdi. Ama evet oral yolla ağır geliyormuş ilaç. Umarım bende faydasını görürürüm çok korkuyorum 😔😔😔
Minebyrm dilan-62 içinizi ferah tutun insallah her şey düzelir hamileliğin tadını cikaramayanlardaniz korkudan bir şey oldu mu olacak mi benimde hep öyle geçiyor inanın 🥺