Kızlar biz evlendikten bir süre sonra bebek istedik 1.5 sene boyunca olmadı yaşımız genç tek kötü alışkanlığımız sigara idi o zaman okulum vardı çok üzerine düşmedim neden olmuyor diye ama bir yandan da istiyoruz tabi 1.5 sene sonra okulum bittiği gün hamile olduğumu öğrendim eğer hala olmasaydı doktora gidecektim önceden gittim ama 1 sene boyunca normal dendi neyse hamile kaldım her şey çok güzel yolunda çok güzel bir hamilelik geçirdim kan uyuşmazlığından dolayı ilk haftalarda küçük bir kanama geçirdim ama onu da çok kolay bir şekilde atlattım ama bebeğim hep geriden geliyordu ve zayıf bir bebekti geriden geliyor dedim çok fazla değil en fazla 1.5hafta ve karnımda çok küçüktü ben hiç karnımın küçük olduğunu düşünüyordum dokuz ay geçti doğum zamanı geldi birden suyum geldi Bebek’te ters olduğu için Sezer yaralandım sezeryan sırasında doktor bana sen tek uterussun dedi ( rahim ) anlamadım tabi bir şey mi oldu dedim ben sana sonra anlatacağım dedi doktor amaliyatdan sonra benim tek tahinli olduğumu bunu kimse mi anlamadı nasıl olabilir dedi bebeğim tek rahimli olduğum için fazla kilolu olamamış tek sağ tarafta büyümüş 38 haftalık 36 ile uyumlu doğdu şok oldum bu yaşıma kadar kimse demedi adetlerim hep düzensizdi ama doktor tek rahimliler zor hamile kalır yada düşük yaparlar çok nadiren benim gibi doğum yaparlarmış .. Allah’ın işi eğer ben hamile kalmayıp iyice araştırsaydım bunu öğrenseydim üzülmekten mahvolurdum 4 sene asla bebek yok dedi olur mu onu da bilmiyorum rabbim belki yine nasip eder inşallah yani kızlar ben bu doğumumda öğrendim bunu doktor videoya almış amaliyatda eşime attı birdahaki bebek düşüncenizde bunu doktora gösterin dedi anlatmak istedim sizlere de