Simge_celen_ozyildiz_ Kızlar büyüyen beşik ve park beşik arasında kararsız kaldım hangisini tercih ettiniz?? Marka olarak da bilgi alışverişinde bulunalım mıııı
anneoluyoruuumm16 Simge_celen_ozyildiz_ park beşik aldım zaten 4 sene falan kullanır. O zamana neler çıkar onlardan alırım diyorum. 😄
Minnakkurabiyeveannesi27 Simge_celen_ozyildiz_ en güzel kullanışlı beşik en az 5 yaşına kadar kesinlikl yatabilecegi bir beşik önerim olacak Meltem Smart kral beşik şaşmayın derim kime soylediysem herkes aldı çok memnun kaldı inaninki
Ireeeeem Simge_celen_ozyildiz_ ben park yatak aldım yoykonun. Hem büyük hem anne yanı olabiliyor baya güzel bence. Ben de bebek arabası alcam ama kriz geliyor seçemiyorum
tubimom Simge_celen_ozyildiz_ bende park beşik alicam araştırmalar sonucu ve kuzenimin kullanımına dayanarak Elele madre düşünüyorum
Simge_celen_ozyildiz_ anneoluyoruuumm16 bu kafada hiç düşünmemiştim büyüyen olursa eğer zaten onu epey bi idare eder dedim park da da 4-5 yaşına kadar kullanılıyor çıkamadım işin içinden 🤭😂😂
_tuuggcce_ Ben prego’nun park beşiğini aldım. Daha denemedik, inşallah bebeğim rahat eder. Onun dışında model olarak güzel, kumaşını falan beğendim ama modelin adı neydi unuttum
Nurseanne Ben anne yanı prego park beşik aldım, 4-5 yaşına kadar kullanılıyor. Daha sonra katlanıp çantasına konulabilir.
Simge_celen_ozyildiz_ Nurseanne evet herhangi bir misafirliğe gittiğinde de götür kur ama kararsız kaldım
Simge_celen_ozyildiz_ Ireeeeem sende bir post aç bakalım kim ne diyecek daha ona sıra gelemedi bende 😂😂
Selcennnn Simge_celen_ozyildiz_ biz bunu aldık ekstra birde park yatak hediye geldi odama bunu kurdum biraz büyük ama çok beğendim 🥰
Simge_celen_ozyildiz_ Selcennnn buda çok şık ama ilk anne yanı kullanacağım için park ile büyüyen arasında gidiyorum 😊
NisaSevgili Simge_celen_ozyildiz_ ben park yatak almayı planlıyorum. Çocuk açısından daha iyi olduğundan. Kalkmayı öğrendiklerinde kafasını vurur falan korkuyorum ben o durumlardan.
Babyakca2891 Simge_celen_ozyildiz_ ben kiracıyım o yüzden Park yatak ve ahşap beşik aldım 3-4 yaşına kadar Park yatakta yatar sonrasında oda yaparım diye düşündüm