Arvensmom87 Herkese merhaba, Bursaya İstanbuldan yeni taşındık 26 hafta olduk ama doktor önerisi olan var mıdır? Özellikle Nilüfer taraflarında olursa harika olur , Medicana cok kalabalık bir kez girdim ve çıkmam bir oldu 😬
Canimkizim_mv Arvensmom87 Hatice taşlı tavsiye ederim. Özel muayenehanesi var sur yapının orda zeno iş merkezinde :)
ArvenMom Arvensmom87 İbrahim avcı pembe mavi de doğum yaptım çok memnun kaldım hem doktorumdan hem hastaneden prematüre doğdu ona rağmen küveze girmedi girmemesi için çok ilgiliydiler
mervemurat16 Arvensmom87 ben medicana fatma hanıma gidiyorum tavsiye üstüne gitmiştim gerçekten çok güzel ilgileniyor her türlü sorunuza cevap veriyor.
Belinay_duam Mehmet Aral Atalay var çok mükemmel bı doktor doçent yalnız muayene ücreti biraz fazla jimerde doğumu falan yaptırıyor arastirabilirsiniz
Arvensmom87 Cok tesekkur ederim dogum fiyatlarina da bakicaz hastane olarak acibadem dusunuyordum amasi var tabi bahsettiginiz doktorlarin anlasmasi var mi?
Cnscns123 Bende takipte kalayım. Bende Medicana düşünmüyorum ama en uygun orası oluyor sağlık sigortası yaptırınca.
Arvensmom87 Acıbademde karar kıldık Ev taşınması koşturmaca derken yazamadım😬 Tugberk güçlüyle başladık,şu an için hersey yolunda gidiyor🙏🏻