Hatice-6363 Merhaba Hamişler bir sorum olcakdı hamilelikde bacaklara tüğ döküçü kırem kullansak bir sakıncası varmı kullanan varmı 🤷🏻♀️
Yenibirannee Hatice-6363 ben yillardir kullandığım markayi kullandim bir sorun yaşamadım. Ilk gebeligimde de kullandim suan 2. Gebeligim yine kullaniyorum 🌸
Yenibirannee Hatice-6363 vi-veet marka kullanıyorum tenim cok hassas bir tek o tahris etmiyor beni. Doktoruma sorduğumda mecbur kalmadikca onermiyorum dedi ama bende mecbur onu kullaniyorum ağda hic suremiyorum
Yenibirannee Hatice-6363 benim kullandığım tüm bolgeler için. Herkeste farkli etki yapabilir. Siz doktorunuza sorarak kullanirsaniz daha iyi olur 🌸
BetulMom Yenibirannee bende onu kullanıyorum canım.ama doktor kullanma dedi. Ben ağda yapınca ne yaparsam yapayım sivilce oluyor önüne geçemiyorum o yüzden başka çarem yok gibi. Sen yapmışsın bişey olmaamış bende yapmaya devam etsem mi bu halde kendimi kötü özgüvensiz hissediyorum
Yenibirannee BetulMom doktorunuz kullanma demis ama bilemedim ki. Benim doktorum alerjik durum olursa kullanma dedi ama bende birsey olmadi 🌸
BetulMom Busra_60 üff ağda yaparsam sivilce oluyo böyle karnım da hep belirginleşti çok kötü hissediyorum