Deryayilmazkahraman AyEr insallah perşembe günü 4+6 günlük olacak bugün kan verdim sonucu çıkar çıkmaz yazarım buraya sence kese gözükür mu
Deryayilmazkahraman AyEr 1500 üstünde çıkar hatta 3binin üstüne çıkar diye tahmin ediyorum alttan mı baktırdin karından mı ben alttan baktırmak istemiyorum da Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim ondan dolayı bunda da içimi ne kadar rahatlatmak istesem de yine bı tedirginligim oluyor ya bişey olursa diye :(
ElifAbr AyEr 16 aylık evliyim 29 haftalık hamileyim, 93 doğumluyum🙂 evliliğimizin 10.ayinda hemile kaldım eşim de ben de istedik bi bebeğimiz olsun 🙏🏻 Allaha şükür rabbim fazla aratmadan verdi bize, Bir erkek bebek bekliyoruz 🧿💙
AyEr Deryayilmazkahraman benım karından bakıldı 6+3 ıken kalp atısı duyıldu bende bır ölü gebelık gecırdım sımdı bu ıkıncı uc ay sonra oldu melegım❣️❣️
Deryayilmazkahraman AyEr inşallah sağlıklı bı şekilde kucağımiza alırız meleklerimizi bu akşam sonucu bildiririm size. Perşembe günü de doktora gidicm inşallah kese gözükür bu sefer çok umutluyum çünkü Allahım hakkınızda hayırlısı neyse onu versin
MomBse AyEr aynen valla ilk duyduğumda şok olmustum ama sonra şükrettim Allah aratmadı çok şükür hayırla gelsin kuzular 🙏
Rabiaaykurt 32 yaşındayım 9 yıllık evliyim 8 ve 6.5 yaşlarında 2 kızım var 3. Bebeğime hamileyim 12+5 haftalık 😊