Curlymom25 Gizem1696 günde kaç kere çamaşır değiştiriyorum bilmiyorum bende de var 38 haftalığım sancım tutunca bebek aşağı baskı yapınca aşırı geliyor normalmiş doktor öyle dedi
happy-26 Gizem1696 bende 8 haftalık gebeyim bende de sarı akıntı oluyor bende her gördüğüm de aklıma türlü türlü şeyler geliyor ayın 27 sinde randevum var doktora soracağım ama ben progestanı fitil olarak kullanıyorum sanırım ondan oluyor ya
ardengunes Gizem1696 kaç kere fitil kullandım o ara geciyo sonra tekrarliyo simdi yine başladı sarı bide peynirimsi gibi birazDa kaşıntı var çok sıkıcı bi durum
Mumm91 Of olmaz olur mu günde 2 çamalır değiştiriyorum sürekli ıslaklık hissi bitirdi beni artık hamilelikte en çok çektiğim şey bu mevzu Doktor fitil verdi geçici süre kesilde yine fena haldeyim
1melekannesi3858 Mumm91 sendexe mi aynı islwklik hissi var ben peçete koyuyorum peçeteye az Bi islaklik görsem bile psikolojim bozulyo
Mumm91 1melekannesi3858 benim pantolonuma bile çıktığı oluyor ben de peçete koyuyorum artık sürekli dayanamıyorum bıktım yani bu olaydan
1melekannesi3858 Mumm91 ciddi misin ooo seninkini baya ozmn bende o kadar yok peçete bende koyuyorum vslla dayanılarak gibi değil çünkü haftan kaç canım
happy-26 1melekannesi3858 zaten arada kasıklarom da ağrı oluyor dedim doktor enfeksiyon bol su tüketmen lazım dedi bana
[silindi] Ya bende aynı durumdayım 32 haftalık oldum bıktım bu akıntıdan neden oluyo acaba sürekli akıntı pamuklu bez koyuyorum bende o zaman biraz daha azalıyo
[silindi] 1melekannesi3858 aynı benimde hem ıslaklık hem akıntı bıktım valla enfeksiyon mu var acaba bebeğe falan geçiyomuş burda öyle okudum ondan korkuyorum da ama benim ilkinde de böyleydi ya hep akıntı ve ıslaklık vardı
1melekannesi3858 [silindi] kız çoğu kişide enfeksiyon var burda bebeege nie geçmedi o kadar ilaç antibiyotik kullandıkları halde enfeksiyon geçmiyor ki olsa bile
[silindi] 1melekannesi3858 yani dimi benim ilkte de böyleydi sorun olmamıştı ay hayırlısıyla bi doğursaydık