Busebaysal Merhaba, 1 ay önce servikal uzunluğum (rahim ağzı) 28 cm ölçülmüştü. 10 gün sonra gittik 38 cm ölçüldü. Dün doktora gittik 26 cm ölçtü sadece 15 dk ayakta kal onun haricinde dinlen sürekli dedi. Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu ?
Drftm Busebaysal senin bebek kaç haftalık canım ilaç başladılar mı?? 15 dakika derken toplam bir gün boyuncamı
Alizee Busebaysal 20 haftalığız. 1 hafta önce 3.5sm, bugün 4.5 sm dedi. İçerisi elastik olduğu için ultrasonu nasıl tutmasından değişiyor ölçü dedi. Ama hunileşme var dedi hafif. 2 hafta sonra perinataloğa gidicem. Dikişe gerek ola bilir
Busra-10- Benimde bir ay önce 35 idi bugün 29 a düşmüş. Bana hiç birşey demedi Niyeyse. 33 haftalik ikiz gebelik benim
Busebaysal Drftm 21 haftalık. Gün içinde en uzun 15 dk kalabilirsin sonra dinlen tekrar kal dedi uzun süreki ayakta durma dedi
Busebaysal Alizee bende hunileşme ya da açılma olmamış. Progestan kullanıyorum günde 2 tane birde dinlen dedi bol bol
Nisanyagmurum Benimde 28 ölçüldü salı günü Serklaj ameliyatı oldum bugün çıktım hastaneden 15 haftaligim
Alizee Busebaysal rahim ağzı kısalmış diye dr açılmadan korktuğu için öyle demiş zaten. Korkmayın, ama dr dinleyin. Benim bir arkadaşım 5ci ayından rahim ağzı kısalığı yaşıyor dikişsiz ve rutin hayatını devam ettirerek 7 aylık olmuş. İnşallah bir şey çıkmaz ❤️🙏🏼