64Demet64 benaslindayohum havalar sicak ufak harekette bile tısıl tısıl kalıyo insan terden bitiyor 35 haftalik iken yikasak nasil yapcaz boylesi daha iyi🤣🤣🤣 hastane cantasi dedigim gibi daha yapmadim cokta onemsemiyorum acikcasi o en son iş. Ben almanyada yasiyorum burda hastaneye bebek icin kiyafet bez goturmek gerekmiyor hastaneden giydirip kullaniyorlar sirf cikarken giydirecegini goturuyosun ve kendi giyeceklerini bakim urunlerini okadar😅
benaslindayohum 64Demet64 maşallah ne güzel bi uygulama öyle keşke buralarda da her yerde olsa bazı ilçeler çanta veriyormuş hoşgeldin bebek kapsamında ama her yerde mevcut değil 🥺
Minik1Civciv benaslindayohum işte canım bende joell hem tip olarak hem kullanışlı buldum. Puseti var arabaya da takılıyormuş. 4 yaşa kadar kullanırsın dediler.
benaslindayohum Minik1Civciv evet travelin tek sıkıntısı ağırlığı eğer asansörlü ise oturduğunuz yer yada apartmanda koyabileceğiniz yer varsa kesinlikle travel daha güzel ama ben eve çıkardığım için kabin aldım hem kızımı hem arabayı çıkarmak çok zordu eve 🙄
bebem0142 Bende Ekim annesiyim ve tecrubesizim 3. Haftasına filan denk gelecek. Ne alicaz ne giydircez bu bebeklere 😊
benaslindayohum bebem0142 uzun kollu al canım eviniz çok sıcak oluyor mu bilmiyorum ama hastane çıkışı 2-3 takım olsa yetiyor bazı bebekler yenidoğana giremiyor bile biraz da bebeğine bağlı 😁 0-3 ay lık 10 ar tane alt üst ve zıbın, battaniye örme alabilirsin yada böyle kalın kundak gibi sarmalılar var sağlık ocağına giderken rahat edersin 🤗
Ehaseki Çoğu bitti azı kaldı, yıkanıp ütülenip yerleşmeyi bekliyor 😅 doktorum normal de ekim ortası dedi ama insülin sınır da olduğu için sezaryen olup ekimin başına da doğumu çekme ihtimalimiz var dedi, bakalım nasıl olacak 😅
benaslindayohum Ehaseki inşallah sağlıkla alın kucağınıza da küvöz yolu beklemeden kavuşun bebeğinize 🤲🥰
Sunshine__ benaslindayohum daha hiç bir şey almadım önümüzdeki ay başlcm ekimin ilk haftasında doğum dedi doktor
benaslindayohum Sunshine__ iyi duruyorsunuz almadan 🤭 biz aylık bütçe çıkarmıştık ilkinde de öyle ilerlemiştik tek eşim çalıştğı için 🤗
Ozlemdemir benaslindayohum benim de ikinci gebeliğim cinsiyet aynı olunca harcama minimuma dusuyor şu ana kadar 1300 lira kadar harcama yaptım o da bebek bezi ıslak mendil ve kendime pijama takımı aldım ona gitti. (Islak mendil 24 paket bebek bezi 8 paket stok yaptım ) ufak tefek eksikliklerimiz kaldı en fazla 1000 daha gider sonrasinda tamamen hazırız 🤲🙏🏻😊