elfy dün test yaptım negatifti beklemedim fazla attım bugün sabah tekrar yaptım ilk idrarla böyle cıktı reglime 5 gün var henüz ilişkiden sonraki 13 gün bugün doktora gitmek için henüz erken böyle olup ne zaman doktora gittiniz https://imgyukle.com/i/rD7xRQ
Hopeful_mother elfy doktor için henüz çok erken ama gidip kan vermelisiniz, 2 gün arayla beta hcg artışına bakılmalı ☺️
Mmgndz elfy hayırlı olsun😍 bugün kan verip 2 gün sonra tekrar verip sonrasında doktora gitmeniz iyi olacaktıe
ilkheyecanim96 elfy tebrikler canım beklemende fayda var ne kadar erken gidersen o kadar stres oluyorsun
elfy1 pembeblog evet ya cok şaşırdım düm yoktu bugün görünce bir de dünden bu yana hastalancak gibi ağrım var ilk bebeğimde de böyle olmuştu o 4 yasında herseyi unutuyormuş insan suan yine acemiyim 😂😂
elfy1 Youngmotherr evet o yüzden testle gün aşırı hgc değerimi takıp edip pazartesi günü kan veririm hersey yolundaysa 6. haftada ilk doktor muayenesine giderim kalp atışı da duyulur
mombarbie_ elfy aile hekiminize gidin 2 günde bir artısı takip etsin hayırlı olsun canım ben daha silik öğrenmiştim beta 23 tu
elfy1 yesim-1 şöyle adet haziran 20 de başladı 30 hazıranda bitti 1,2,3 temmuz da ilişki oldu yumurtlama 4 temmuz gösteriyordu