Gucluanne Bu emziği kullanan var mı ? Varsa memnun kaldınız mı ? 0+ derken ilk üç ayı mı kastediyor , üzerinde öyle gördüm ama ne kadar kullanılır anlayamadım 🤷🏻♀️ Dr browns ‘ ın biberonundan memnun kalmıştım emziği nasıl olur bilemedim 🤦🏻♀️ Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler 🙏🏻
Arzymn Gucluanne azönce aldım, aventle çok hava yutuyor oğlum , gazımız olmaya başladı. Bir de bunu deneyeceğim, silikon olması daha mantıklı gibi sanki, bakalım.
Gucluanne Deletedmom_26 aventlere baktım genelde damaklı oluyor emzikleri . Damaksız daha iyi olur dediler . Siz kullanıyor musunuz memnun kaldınız mı
ozgeya Gucluanne avent soft ve avent air damaksız,ikisini de bebeğimde kullanıyorum.ilk seferde aldı benim bebeğim.
Gucluanne ozgeya evet Philips Avent in görmüştüm dediğiniz emziğini 👍🏻 Onları da tek satmıyorlar sanırım
ozgeya Gucluanne tek satmıyorlar ikili oluyor ama eğer kullanırsa iki tane daha iyi.çünkü birini sürekli çantada taşıyorum birini evde kullanıyorum.evde unuttum derdi olmuyor.
Gucluanne Arzymn 0+ demesini anlayamadım sizce 0-3 mü 0-6 mı oluyor ? Biberonundan ben de memnun kalmıştım 👍🏻 Bi de bebeğiniz memnu kaldı mı acaba kullandınız mı
Haticeozturk Gucluanne yenidoganmi almisdin ben aldım ama daha kullanmadım bir ayim var belki gerek kalmaz ama aldim lazım olursa die
Arzymn Gucluanne 0+ yenidoğan demek, ben ondan aldım 20 günlük oğlum. Aldı emziği, yumuşak olduğu için daha rahat emiyor
ozgeya Hdamla evet malesef bebekler tutamıyor hem de çok büyük geliyor yüzlerine😔 bana da bi arkadaşım vermişti kullanılmamış,ama malesef bebeğim taşıyamadı ağzından.sonra gidip soft ve air aldım.