Vaveylaanur Kızlar ilk haftalarda plesantası rahime ağzına yakın olup daha sonraki haftalarda yukarı çıkıp doğum yapan var mı? Benim 20. Haftada rahüm ağzına 1 cm yakınlıkta olduğu söylendi kendi doktorum 32. Haftaya kadar bekliycez yukarı çıkmasını dedi eğer çıkmazsa sezaryen olursun dedi. P. Tesi randevum var merak ediyorum yukarı çıkıp normal doğum yapan var mı acaba
bebitomom Vaveylaanur aynı teşhis bana da konuldu rahim ağzını kapatmıyor ama rahme yakın şuan 31 haftadayım malesef çıkmadı ilk günden belli progestan kullanıyorum sürekli uzanıyorum 34-35 haftada gel doğuma zamanına karar verelim dedi doktorum daha çıkmaz diye ama burda bazı arkadaşlar yazıyor onların son haftalarda çıkmış falan
BetulT Vaveylaanur şu an komşum hamile .onun kanaması da olmuştu plasenta asagidaydi aynı zamanda.kasiklari çok ağrıyordu. Sonra dedi ki bir gün kasık ağrım geçti heralde magnezyumdan dedi .doktora gittiğinde plasentanın yukarı ciktigini söylemişler. Şu an hala hamile doğum yapmadi ama her şey normal ilerliyor.
Vaveylaanur bebitomom bana hiç bişey verilmedi kullanmadım kanamam filan yoktu doktora bi sıkıntı olur mu dediğimde 32 ye kadar bekliycez çıkmazsa sezaryen olursun bişey olmaz dedi merakla bekliyorum bende çıktı mı çıkmadı mı
Portredekitirtil Bana 25. Haftada aşağıda dedi ama korkma öyle önenli bişet değil dedi 28+5 te gittiğimde sordum çıkmış yukarı dedi plesanta anterior du yani korkma bişey olmaz canım en fazla sezaryen olursun ikinizinde sağlığına zarar gelmesin de
pandasever Vaveylaanur banada hicbirsey vermediler sadece yatacaksin dediler. Anlamadım duruma göre mi veriyorlar progesteron i
bebitomom Vaveylaanur erken doğum ve kana riskine karşı önlem amaçlı verdi bana doktorum pazar günü lekelenme şeklinde kanamam oldu ama ciddi birşey değildi çok şükür 28 haftadan sonra kanama bekliyorduk zaten biz şuanlık bir sorun yok bana da bu sadece doğum şeklini etkileyen bir durum dedi ve kanamaya sebep olur en fazla korkacak birşey yok demişti doktorum
bebitomom pandasever benim doktorum biraz önlem amaçlı verdi progestanı kanama yada erken doğum olmasın diye bana da mesela ilişki yasak değil normal hayatına devam et vs dedi normalde plasenta aşağıda olunca ilişki yasak oluyor
Ceymest Bendede aynı durum var kapalı değil ama çok yakın Bana ilaçta vermediler Dinlen yat felanda demediler Yatsam mı ki hareketin zararı var mı ki
Vaveylaanur Ceymest banada demedi doktorum ama ben ilişkiye ara verdim kendimi kasıyodum zaten dinlenme konusunda da yemek yapıyorum ev işlerimi yapıyorum akşamları yarım saat 45 dk yürüyüş dışında kendimi yormuyorum
pandasever bebitomom bende bugün sordum yasak değil dedi. Demek her Dr n görüşü olaylara müdahalesi farklı. İnşallah sağ salim hepimiz kucağımıza alalım bebislerimizj
bebitomom pandasever amin canım inşallah 🙏🏻🙏🏻evet bana da yasak değil dedi ama pazar kanama olunca yasak artık dedi
Nur001 Bana 20 de plesenta previa dendi tam kapatıyordu yürüyüş de yaptım iş de yaptım yolculuk da yaptım sadece iş yaparken ara ara uzandım o kadar .kanama da olmadı çok şükür.32 de yukarı çıktı ama yakın kaldı belki yatsaydım tamamen çıkar mıydı bilmiyorum. Normal doğum denenebilir dedi doktorum ama ben riske atmak istemiyorum sezaryen olucam