damlaguneyerii Kızlar selam 32+4 günlük hamileyim sıcakların durumu ortada su gibiyim canım yemek istemiyo hic biseyy, karpuz , dondurma, yoğurt ve su bide kek yaptım onu yiyorum canım istemiyo bisey sizler neler yiyorsunuz mahfoldum yaaaa
nerminnn_ damlaguneyerii karpuz peynir kahvaltı öğle yemeği olarak yiyorum akşam normal besleniyorum dondurma soğuk kahve ve bol su
Zehross03 damlaguneyerii kahvaltıda tost zeytin peynir tarzı akşamda genelde ya makarna ya menemen kızartma tarzı 🤣 gün içinde tabi bol meyve içecek
defneveannesii_ damlaguneyerii Bu sıcaklarda koca tencere yemek yapıp yiyesim gelmiyor hiç ama işte bebiş için yiyoruz 🥹💖 Ben genelde gün içinde soğuk kahve, karpuz, dondurma, soğuk meyve falan yiyorum diğer türlü kesmiyor çünkü 🥲 Bi de bi litrelik ice tea bitiriyorum buz gibi 😍 Yemek çok aranmıyor bu sıcaklarda bi akşam oturup güzel güzel yiyorum 🙈
annesiylebali damlaguneyerii normalde sadece karpuz yemek istiyorum buz gibi karpuz ama gebelik şekerim çıktığı için maalesef yiyemiyorum. Soda içiyorum, bazen nefsime hakim olamıyorum kola içiyorum. Cacık falan içebilirsiniz soğuk soğuk. Allah kolaylık versin havalar gerçekten çok sıcak doğursak iyi olacak zamanında inşallah 😂
_tuuggcce_ Valla ben şu sıralar dondurmaya sardım.Onun dışında soğuk kahve içiyorum ama her zaman değil veee su 🫠 Bunlar da sıcağı götürmüyor ama ne yazık ki 😵💫
Devaamine Aynı dertten bende de var hiç tencere yemeği yapıp yiyeysim gelmiyor ya kabak yogurtluyorum ya makarna yada soğuk ayran çorbası yapıyorum ama heep yoğurt 🤭🙈
vanilyali99 Dondurma karpuz soda ..aksam da kabak yoğurtla makarna geçiriyorum başka bisey gözüm görmüyor et felan pek istemiyorum, gebelik şekerim de var dondurma karpuz olmadan nasıl serinleyebilirim sinir oluyorum bu duruma
minnakkraker damlaguneyerii soğuk süt muz cevizle smoothie yapıyorum. Kefir yoğurt mutlaka soğuk soğuk yiyorum et de yemek zorunda olduğum için mecbur yiyorum 😞
_tuuggcce_ minnakkraker merhaba, onu nasıl yapıyorsunuz bende denemek isterim. Hepsini blenderdan mı geçiriyorsunuz? Ölçüleri nedir?
cokkasmabeabi damlaguneyerii ben de bu sıcakta yemek yeme azmini gösterenlere hayranım ya dün kek vs geçiştirdim akşam soğuk çorba yaptım onu yedim bide. Bu sabah da sağolsun eşim simit almış o olmasa aç kalacaktım sicakta mutfağı göresim gelmiyor 😂
minnakkraker _tuuggcce_ bi bardak süt ya da istersen daha çok koyabilirsin, bal,ceviz, bir tane muz atıyorum hepsini blendırdan geçir hazır canım kendi isteğine göre çwşitlendirenilirsin ben cevizi tel yiyemediğim için bugün böyle yaptım soğuk iyi geldi
G-k damlaguneyerii karpuz peynir ekmek, yoğurtlu makarna, elma, zeytinli poğaça, patates haşlama (onu da yoğurda katıyorum)
Elfelf0 damlaguneyerii bende meyveyle geçiriyorum günlerimi hep yemek yiyemiyorum ya soğuk soğuk meyve yiyorum hep çerez fln oyle
Shibalba damlaguneyerii Bende 33+2 Sıcaktan bayılacak gibi oluyorum ama bebişin kilosu geride olduğu için günde 3 ana öğün 3te ara öğün yapıyorum, bazen daha fazla.. Baklagil fln da yiyorum.. Ama tontisim kilo alsında
Mummumlilo Bende sabah kekle süt içtim arada acıktıkça bşyler atıyorum ağzıma soğuk meyve vs ama akşam yemeğimi yiyorum ben mutlaka gece açlıktan uyuyamıuorum sonra 😅 zaten uyku düzeni falan kalmadı bide bende hergün dondurma yiyorum bebeğim bir tık iri gibi acaba dondurmadan mı diyorum ama bu sıcakta napim canım da istiyo😔
sfnr0 damlaguneyerii sade kefir icemedigim için kefir çilek ve balı blender dan geçiriyorum. Hepside dolaptan soğuk soğuk