Kurabiyeannesi puset minderi alacaktım ama karşıma bu video çıktı doktor zararlı olduğunu söylüyor siz ne düşünüyorsunuz
anneoluyoruuumm16 Kurabiyeannesi bende alacaktım bu videodan sonra vazgeçtim. Zaten pusetin içinde yenidoğan matı geldi. Öylece kullanacağım
Nerfemm Kurabiyeannesi ben aldım ama pusetin ici cok sert ve kemerlerini gecirecek sekildede ayarladım. Düzgün bir sekilde yerlesince sikinti olmaz. Örtüsüne gelince cok sicakta kapanmaz zaten serin havalar icin ruzgar kessindiye kullanilmalı.
Pinar4588 Kurabiyeannesi Evet bunu bende gördüm vazgeçtim. Pusetin içerisi yumuşak ama sanki süngeri kumaşı terletecek yakacakmış gibi geldi bana. Bende Müslin kumaştan örtü diktim pusetin içine 😁
Deletedmom_85 Kurabiyeannesi örtü olarak müslin en güzeli bence Hatta müslinden örtüler de var puset için internette görmüştüm. Muslin hava geçişi de sağlıyor ince hem. %100 pamuklukar en iyi, saglikli olandır
_tuuggcce_ Bende gördüm bunu doğru olabilir. Tabii doğduktan sonra kendi doktorumuza sormak daha iyi fakat o şekilde zararlı olsa pusetleri o şekil yapmazlardı diye düşünüyorum ama bilemedim de ya 🤭
ekc _tuuggcce_ Açıkcası bende Tuğçe hanıma katılıyorum sonuçta bu işi artık ticarete döktüler. Bundan 10 sene önce pusetlere minder satıldığını hiç görmedim yeğenlerimde🙄 10-15 sene önce pusetler sağlıklı yapılıyordu da şimdi mi sağlıksız yapılıyor diye düşünmeden edemiyorum🤔
bihteren ben de aldığıma pişman oldum hediye bir de… kullanmicam sanırım duruşu gerçekten çok değiştiriyormuş üzüldüm:( örtüsü rüzgar için soğuklarda iyi olabilir ama minderi takmayı düşünmüyorum.