__mom1 gudmorningbeya ben bu mağazadan aldım hastane çıkışımı benimkisi 800 tlydi ama. Fotoğraf çektirmek için aldım yoksa giyim için çok gereksiz bence de. Bi de ilk çocuğum olunca heves ettim. Bir de ebebek indiriminden 300tlye aldım 10lu hastane çıkışı hemşireye doğumda onu vericem
gudmorningbeya __mom1 arkadaşlar naylon sanıyor attığımı😅 nasıldı hastane çıkışınız pamuklu değil mi kumaşından memnunsunuz?
Tosbikcan Bencede gereksiz pahalılık marka diye peşinde gitmeyin bence daha ucuza ve daha kaliteli olanlar var ben trendyoldan aldım markası ipeksi 400 liraydı çoksa güzel
gudmorningbeya Tosbikcan markasını bilmiyorum model hoşuma gitti bilindik bi marka olduğunu sanmıyorum
Sedanurumut gakkoyengee Instagram da aldım ben ama sayfaya yeni baktım da kapanmış bir sayfa daha var ama ordan sipariş etmediğim için sizi riske atmak istemem
gudmorningbeya Rabia_91 bizde pazardan almıyoruz hastanede ilk gün fotoğraf vs derken biraz güzel olmasına önem veriyorum açıkçası onun dışında oğlumun da her şeyi organikti kızımın da öyle olacak 🙃
Rabia_91 gudmorningbeya her ne kadar başta ki çıkışınızı anlamasam da organik olması konusunda ne kadar güzel demek ki aynı şeyi düşünüyoruz.
Benimennembirmelek gudmorningbeya normal hastane çıkışı o kadar da önemli değilki ztn doğar doğmaz giycek oda hep kan oluyor kirleniyor rastgele bı çocuk giyim mağazazindsn al ucuz bişey o kadar da önemli değil ben öyle yaptım
gudmorningbeya Benimennembirmelek ömür boyu hatıra kalacak bir parça benim için bu kadar önemsiz görmüyorum 🙂
__mom1 gudmorningbeya yani ben açıkçası sadece yüzde yüz pamuk olmasına dikkat ettim. Bu takımlar da öyle. Benim aldıklarım arasında sadece kitikate body var organik pamuk olan gerisi normal pamukluydu. Diğer aldıklarımdan bi farkı yok öyle yumuşacık ipek gibi değil tabiki 😅😅
ipekcim gudmorningbeya aşırı pahalı ya bence bakının bulursunuz. İnstgrmda bestbabybutik var. Ordan ben sipariş verdim 5’li 230 falandı 10’lu 500 küsür ve fitili aşırı güzel bir kumaş 🫶orayada bakın dilerseniz
gudmorningbeya ipekcim dediğiniz sayfaya bakmışım çiçekli fitilli takımın beyazını kaydetmişim 600 tl demişti onu da değerlendiricem😇
gudmorningbeya poyrazin_annesi28 benim ikinci bebeğim ilk bebeğimde de 10 lu setin tamamını kullandım ve uzun süre hemde o yüzden ben 10 lu almak konusunda ısrarcıyım 😊
gudmorningbeya __mom1 pamuklu olması yeterli zaten hepten naylon satanlar var bebek ürünlerini şaka gibi 🫠 buradakiler olayı baya yanlış anlayıp yükselmiş 🤣
__mom1 gudmorningbeya üzerinde yüzde yüz pamuk yazıyor valla. Diğer aldıklarımdan doku olarak bi farkı yok ben çok anlamam tekstilden ama yalan yazmazlar heralde.
mnli gudmorningbeya bilinmeyen de bir marka onun yerine h&m den yenidoğan tulum takım alın ya da lcw ya da hangi markayı seviyorsanız
gudmorningbeya mnli H&M nin hastane çıkışı olduğunu bilmiyordum :) normal kıyafetleri hm lc waikiki vs vs ama hastane çıkışı daha özel bir parça
mnli gudmorningbeya hastahane çıkışı olarak almanıza gerek yok illa orda 0 aydan başlıyor zaten kıyafetler 0-1 olanlar baya küçük hastahane çıkışı gibi
__mom1 gudmorningbeya hayır yani hm, lcw bunlar sanki marka mı? Ben bunları marka olarak görmüyorum. Yine alsam yine mertbaby alırım 🤣