berenmomss Smlaa ben şimdi hiç almadım ya bebekte almamıştır diye düşünüyorum ben kilo almadan o büyüyebilir mi
Vga16 berenmomss kuzenim doğumda baya kilo almıştı bebeği zayıf doğdu senin kilon ile alakası yok bence
Akker Ilkannelik41 35 hafta 12 kilo , 25 gün sonra doğumum olacak inşallah 🤲🏻🤲🏻 3-4 kilo da daha alırsam 15 ile tamamlarım büyük ihtimalle
Ilkannelik41 @eczsimay benimde 3. Ayın sonuna kadar hep midem bulandı bulunması ne olurdum bilmem 🙄🤣🤣
Ilkannelik41 @seizetheday ozamanlar bende öyleydim canım bulantı geçtiği anda yiyorsun doydum sanıyorsun 2 saat sonra tekrar acikiyosun değişik Bi döngü🤗
seizetheday Ilkannelik41 benim bulantım olmuyor ilk gebeliğimde de olmamıştı 🌸 herkeste farklı tabi ilk aylar zaten alınsa da az alınıyor ilk oğlumda 1 2 kilo almıştım bunda şimdilik yok bakalım hayırlısı ikinci olduğu için başlarda fazla kilo almamak daha iyi benim için
Sm52dgn34 19+3 toplam 6kilo aldım çok gıbı gelıyor banalda herkes bi kılo ıkı kılo aldım yazınca sok oluyorum 36haftada 3kılo almak bana çok saçma bebek kan artısı göğüs dolumu ödeme olur ılla vb şeyler olmuyor mu