Mti2209 Merhaba kızlar bebek magneti yaptırmaya karar verdim, en uygun şuan orası , ama konuşmaları bir tuhaf , söylediğim şeyi tekrar soruyor , üslubları bir değişik , ne bileyim pek içime sinmedi . Var mı yaptırıp da memnun kalan ?
ilgihazaal Mti2209 şu an ben de araştırıyorum teendyolda da uygun yerler var. Onun dışında instagramda laresparty güzel gibi ama normal fiyatı oradan daha uygun yerler var kararsız kaldım
Esois Mti2209 Ben cikolata yaptirmistim cikolata deposundan sozumde sorunsuz geldi 2 -3 gunde geliyo simdi dogum icinde hem magnet hem cikolata yaptiricam sorun olacagini dusunmuyorum
Mti2209 ilgihazaal merhaba lares partye fiyat sordum şimdi bakalım ne diyecek , çikolata deposunda 8 tl
Mti2209 Esois başka alternatif bulamazsam bende orada yaptırıcam mecbur . İyi yorumlar olduğu kadar kötü yorumlar da var . İnsanın aklı karışıyor .
Tugbayildiz21 Mti2209 ben hem çikolata hem magnet yaptırdım çok da güzel geldi. Tasarımı önden atıyorlar okeyleyince basıma alıyorlar fiyatı da piyasaya göre uygun
Tugbayildiz21 Mti2209 çok hızlı geldi ya siparişi verdim ertesi gün tasarımı yolladılar aynı gün kargoya verdiler 2 günde geldi
hemsireanne16_ Trendyolda zümra hediyelik var hatta bildiğim kadarıyla afet bölgesi satıcısı 25 lü magnetler şuanda 260 tl ilgili ve kısa sürede teslimat yapıyorlar. Bakabilirsiniz 🤍
Mlke987 Tugbayildiz21 Tugbayildiz21 bildirimlerin olduğu yerde fotoğraf yükle diye bi seçenek var ya ordan 😀