Alyamomm Bat dündü olmadım ve belirti yok göğüs uclarima dokununca aciyo sabahları midem kaziniyo hafif bulantı var ama test negatif çıktı sabah yaptigimda üç saat sonra da bu şekilde ikinci çizgi oluştu kuruma cizgisi mi ?
Alyamomm Mavimi amin canım inşallah 🤲🏻 iki ay önce kimyasal geçirdim 25 aydır bekliyorum rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Alyamomm Kyy01 evet daha önce de kuruna cizgisi oluştu testlerimde bu ay regl belirtim yok ve günüm geçtiği için suphelendim
cokkasmabeabi Alyamomm erken gebelik testinde kuruma çizgisi çıkıyor da bunda denk gelmedim hiç. Varsa da yenidir ondan çıkmamıştır bence. Oğlumda emin olduğum halde kaç test yaptım çıkmadı böyle sonradan çıktı
Alyamomm cokkasmabeabi bi kac kere kaset testte kuruma cizgisi çıktı bende sadece regl olmam gerekiyordu dün olmadım ve hiç regl belirtim yok acaba mi diye test yapayım dedim böyle çıktı iki ay önce kimyasal yaşadım arkasına hemen olur dedi doktorum
Alyamomm Cankuss35 Klomen kullandim bı iki güne de çatlatma iğnesi yaptiricam seninle bı ara böyle hamilelik postlarini acardik ben kimyasal geçirdiğim ay sen hamile kalmıştın çok mutlu olmuştum senin adına lütfen dua eder misin bana da hayırla sonuclansin bu tedavim ♥️
Cankuss35 Alyamomm yaaaaa hatırladım evettttt Allahım tez zamanla sağlıklı bebek nasip etsin inşallah ☺️🙏🏻 eşin sperm testi vermiş miydi herhangi bir sorun var mı