myangelson ahh kuzum .. ilk evlendigim sene 7 ay sonra hamile kaldım eşimin ailesiyle aram yoktu sonra supriz yaptım falan derken araya kurban bayramı girdiği için hastaneye gidememistik bayram tatili bitti hastaneye gittiğim de bebeğim 12 haftalıkti doktor kalp atışını alamıyorum dedi çok garip sonra başka biyere yönlendirdi orda da 9. Hafta da kalbi durdugu gözüktü tekrar gittim doktoruma doktorum dedi gelişmemiş öylece kalmış dedi .. şaşırdım .. ama hep diyordum bu çocuğa bişey olucak diye annem hep şom ağzını hayri aç diyordu beynim durdu napcaz dedim dedi acil kürtaj olman gerek . Diğer gün gidip gün aldık , bekliyorum tabi ben eşim işlemleri hallediyor hamileler görüyorum gördükçe daha da çok ağlıyordum .. sonra bitane çalışan geldi ellerimi sıkıp güçlü olmam gerektiğini ve peçete verdi . O gün ameliyata girdim ama ölü gibiydimm.. kürtaj için ameliyata girdigimde ezan okunuyordu Rabbim onu benden alma dedim ama napalim kader böyleymiş 😔 anestezi uzmanı ben ağlamasına dayanamıyorum hocam bayilticam dediğini hatırlıyorum kendime geldiğimde odadaydm annem ve eşim vardı başımda sadece .. toparlanmam zor oldu ama toparlandım 🤲 ama asla unutmuyorum .. Sonra görümcem dediki bir çocuk yapmasını beceremiyorsunuz ben hamile kalicam 6. Ya dedi bunu dediğinde hamileymis meğerse .. 5 ay eşim ve benden gizlediler sebep ? Nazarim değer diye .. kürtajdan 7 ay sonra hamile kaldım şükürler olsun ki şuan kızım dünyada 8 ay 10 günlük ellerinden öper 🥰 Rabbim olmayan , hak eden herkese nasip etsin inşallah 🤲