guzelanne01_ Yanlışmı hatırlıyorum bilemedim kızımda sanki d vitamini ve kan için damla veriyorlardı oğlumda vermedi sağlık ocağo
Mustafayigitvebeytugannesi guzelanne01_ d vitamini 1 aylıkken veriyor canım. Diğer kan damlasını 4 aylıkken veriyomus. Bende sormuştum 3 aylık benimki hemşire 4 aylıkken veriyoruz kan damlasını dedi
guzelanne01_ Mustafayigitvebeytugannesi hıım tamam canım sen yorum yapınca içim rahatlıyor😂Şiddetli tecrübelisin ,ozaman 1 aylık aşısında verirler Ve kan ilacını kullandınmı kızımdada hep kararsız kalmıştım kimi kullanıyor kimisi kullanmıyordu
Mustafayigitvebeytugannesi guzelanne01_ hahaa bu gidişle daha da siddetlenecek tecrubelik 😅😅 aynen bana da 1 aylık aşisinda verdiler 😊 ya aslına bakılırsa ben ilk verdikleri zaman bir hevesle veriyorum ama daha sonraları vermeyi unutuyorum 😥 yani aklıma geldikçe veriyorum işte anla sen 😅😅😅
guzelanne01_ Mustafayigitvebeytugannesi bende kızımda aynıydım😅 d vitaminini unutmuyordum ,Çünkü kuzenim D vitamini vermediğinden bıngıldağındanda sorun yaşamıştı bebeğin ama kan için olanda kararsızım yine
Mustafayigitvebeytugannesi guzelanne01_ Aynen bende kan ilacından bahsettim. D vitamini günlük 3 damla veriyorum ben. Kan ilacı en başta ilk oğlumda dişlerini erken çürütüyor gibisinden bişey duydum ara ara verir oldum. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum yine de.