Blackkcat MiniMimi42 sağlıklı olsun hayırlısı olsun ama cinsiyeti öğrenince buraya yazarsanız sevinirim😊
MiniMimi42 Blackkcat inşallah unutmassam :) Burda tahminde bulunan arkadaşlar kız dedi. Sabırsızlıkla bekliyorum sonucu 🤭
Hayalgokce Blackkcat bn cok heyecanlym cokta gerginim gecen sene 20 haftalikta düşük yaptim korku cok
Blackkcat Hayalgokce nedendi canım sebep var mıydı,benimde var bi kürtaj 10haftalıktı kalbi durmuştu,sağlıklsız bi gebelikti
Hayalgokce Blackkcat benim bebek sağlıklıydi yani oyle görünüyordu.Kanama alanim vardi surekli kanamam oldu ve suyum geldi.Gizli enfeksiyon sebep oldu dediler ama testlerde enfeksiyonda çıkmıyordu 5 yaşında birde kizim var Allah bağışlarsa🙃
Blackkcat Hayalgokce Allah bağışlasın canım,benimde 3evladım var,bu bebiş sürpriz yumurtam bakalım yarın olmuyor sanki bi türlü,hala üzerimde bi şok var ama sağlıklı olsun da inşallh
Blackkcat Hayalgokce peki sürekli kanama oluyordun ya hastanede yattın mı ben de sürekli kanama oldum bi önceki hamileliğimde ve hep hastanede yattım🥺plasenta previaydı benim ondan kanama vardı ,en son benimde suyum geldi sağlıkla doğdu ama şükür
Blackkcat Edaaa123 kaçıncı olduğunun önemi yok ya hep aynı heyecan sadece neler yaşıyacağını biliyorsun heyecanlı tecrübe🫠
Blackkcat MelekAnnesiii bazen endişe önüne geçebiliyor,o da yoksa ne güzel işte zamanla oluşur bu duygular