TheMother Blackkcat ay ben de mart annesiyim galiba 13 aylıkta bebem var bir kere korunması nolur dememek gerekiyormuş :) son adet tarihim bile yok hesaplamalarıma göre mart 30da 40 haftam doluyor ama mecburi sezeryan olduğu için nasıl olur bilmiyorum doktora da gitmedim henüz
Blackkcat TheMother hayırlı oldun canım baya küçükmüş bebe de ama ilerli zamanlarda nasıl güzel kardeş arkadaş olurlar😍bizimde tek sefer korunma aksamasından oldu yani benlik bir şey değildi🫠benim tam sürpriz yumurta çünkü 4.çocuğum inşallh🤲🏻son adet günüm başka bi uygulama var onda yazıyordu Allahtan
Tessd Esra_ayce O gaz ve şişkinlikten bende çok çekiyorum. 4. Aylık hamile gibi karnım var şişkinlikten 🥺yok mu bunun bir çözümü🫠
Esra_ayce Tessd bilmiyorum ama yağlı yemeklerden uzak durmaya çalışıyorum özellikle ayran yoğurt yiyorum bol meyve yiyorum. Az az ama sık sık yiyorum. Sofraya oturduğumda canım bişe istemiyo midem dolu gibi oluyo ama sofra yerden kalkınca karnım guruldamaya başlıyo 😄 ben bu duruma alışamadım hala
Esra_ayce Tessd karın şişliği bende de var malesef hemen kilo aldın demelere başladılar 😄 özellikle kayınvalidem sabah kalkınca yürüyüşe çıkmam lazımmış daha ilk haftalardan bu kilo iyi değilmiş halbuki aynı kilodayım bu şişlik diyorum ama yok
Ebruebos Kızlar ben ayrılacağım galiba aranızdan6+5 kese şekli düzgün değilmiş doktor bebeği göremedi vajinal baktı kalp atışı duyamadı çarşamba duyulmazsa kürtaja alacaklarmış
TheMother Blackkcat benim lohusaliktan sonra adetim düzensizdi 3 aydır adet olmuyordum bir 9 ay daha olmayacağım sanırım 😅 4 çocuk hep hayalimdi bekarken maşallah size ama benim 1.de pertim çıktı 2.yi de duyunca elim ayağıma dolaştı ya yetemezsem hissi bırakmıyor zihnimi
Blackkcat TheMother kuzu ya ben menepoz beklerken 4.ye yakalandım😁37yaşıma giricem,ama olsun yeter ki sağlıklı olsun bebem,17,9,3 yaşlarında çocuklarım,Allah sanada nasip etsin🥰