Nesli-3834 Arkadaşlar iki gündür ishalim ve karın ağrım var bulantımda var ama bulantım devamlı vardı zaten
Nerfemm Nesli-3834 bende arada ishal oluyorum ama senin gibi kafama takmadım bence ishalin tek basina hic bir dogum belirtisi degil. Bagirsaklarimiz sıkışıyor falan yediklerimizde etkili kötüyü düşünme hemeb. Bende 34+4
35_tecrube Nesli-3834 afedersiniz ama ben isal değilim fakat normalde günde bir öğün ciksrdim büyük abdeste ama 1 haftadır günde üç dört kez cikiyorum bende garipsedim çünkü kabızlık falan yaşardım günde bir defa oda arada olurdu ve çok zorlanirdim
2_evlatyolda Nesli-3834 ben gittim nst ye bagladılar yaz meyvesi yedigimizden oluyormus miğdemide üşütmüşüm bebiş iyi dedi doktorum
Ipektoss26 Bende arada bir oluyorum bazende kabız gibi oluyor Demir hapı vitaminler hormonlar hepsi bazen buna sebep olabiliyor biraz patates haşlama muz falan tüketin bol su için rahatlatır inşallah
ozlemkorsan Ben 36+5 im hala ishalim devam ediyor doktorum içtiğim magnezyum ve ilaçlardan kaynaklı olacağını söyledi , ilaçlar etki edebiliyormuş
2_evlatyolda 35_tecrube beslenmenden kaynaklıdır yaz meyvelerini doyasıya kadar yiyorum ben o yüzdenmiş