Aylim Arkadaşlar merhaba 40 haftalık hamileyim regl ağrısı gibi bi ağrım var ama suyum nişan falan hiçbişey yok sadece karın ağrısı acaba hastaneye gitmeli miyim
birannis_ Aylim benimde ilk hamilelikte öyleydi nişanım suyum gelmemişti Allah’tan sancımin başladığı gün doktor randevum vardı gittim doğum yaptım çıktım o yüzden doktorunuzla görüşün muhakkak bide sancılarınızın dakikasını takip edin
canim-bebegim Aylim evet benim de öyle olmuştu kendinizi hazırlayın sancılar sıklaşınca hastaneye gidin geliyor bebek 👶🏻
Youngmotherr Aylim ay şuan benim de öyle ben daha 35+3üm bebek toplanıyor bir yerlerde geçen günlerde nişanım gelmişti şimdi de sancılarım başladı en son 2 cm açıklık vardı şimdi 25inde sezaryen olucam ama sancılarım sıklaşıyor 🥹🤦🏼♀️
Esmapolat Doktorum bana her gittiğimde adet sancısı gibi sancın varmı diye soruyor demekki önemli ya ara söyle yada git bence ihmal etme
Bezgii Benim öyle oldu doğum başlamış dediler sıklık falan da takip edemedim seri bir şekilde adet ağrısı şeklindeydi
THale Aylim gerçek sancılarım gelene kadar ben de adet sancısı gibi bişey olmuştu gerçek sancım 14 saat sonra başlamıştı . Bence hastanede sürünmeyin . Gerçek sancılarınızı bekleyin . Hastanede gerçek sancıyı çekmek çok zor oluyor