Mrvyldrm- Merhabalar arkadaşlar iki gecedir bacaklarımda bi agrı ile uyanıyorum ama çığlık atacak kadar şiddetli oluyor uyku zaten zorlarken hem sıcak hem rqhat uyuyamama bu başladı ayak kramp olan durum bumudur ? Yaşayan varmıdır
gulceaktas Mrvyldrm- evet 20. Haftamdayim bende de oluyor hamilelikle alakali bisey oldgnu dusunuyorum daha once yoktu. Ayagim kopuyor saniyorum her seferinde. Caresi sanirim soda icmek bende ictigim gunler olmuyor cnku.
esnyz14 Mrvyldrm- Çok normal artık kramplar yaşamanız doktorunuza söyleyin sizlere magnezyum yazsın krampları azaltır🌺
H_a03 Mrvyldrm- kaç haftalıksınız aynı şeyi buğün sabaha kadar yaşadım çok kötü bişey resmen uyumak istiyorsun uyuyamıyosun 36 haftalığım bu arada
birannis_ Mrvyldrm- bende aynı sorunu yaşıyorum doktorunuza söyleyin magnezyum yazıyorlar birde sade soda için çok fayda ediyor
Mrvyldrm- Magnezyumu yaklaşık 2aydır kullanıyorum doktor epey erken başlattı vitamin ve magnezyuma kızlar sodayıda hergün bir kez mutlaka içiyorum sırf yaşamayayım bunu diye ama yinede yaşadım çok garip bişey keşke yaşamasak bunları 🥹
Mrvyldrm- Yeni doğum yapan arkadaşıma sordum yaşamış bu durumu ayak parmaklarımızı ileri doğru hareket ettirmek gerekiyormuş damar çekilmesi gibi bişey miş bu durum tabi eşlere masaj yaptırmakta gerek