Alif63 Zeyzey055 benim ki de 4 yaşında küçük de değil ama atanmadığı yaramazlık yok ve bile bile yapıyor🙄 ve ben de hiç kilo almadım 7 aylık hamileyim 1 kilo bile almadim
Zeyzey055 Alif63 He yok ben o kadar değil ilkine göre çok almadım 9 kilo aldım ilkinde 15 falan almıştım 🤣🤣 ben bebisler doğduktan sonra ki yaşamı merak ediyorum bu halimize şükür mu edicez napicaz acaba
Alif63 Kubrademirli hazırlıklara daha baslamadim ya ben bu pazartesi detaylı ultrasonum var ve randevu bulamadım anca 26 da olacak son o lar ne derse ona göre bireyler alacağım artık
Kubrademirli Alif63 biz de yatağını dolabını aldık daha gelmedi onun dışında ufak şeyler aldım daha bir sürü eksiğimiz var yavaş yavaş tamamlayacağım bende ilk çocuk olunca herşeyi en baştan almak gerekiyor 🥹
Alif63 Mmgndz şimdiden bir park ayarlamanizi tavsiye ederim😅 bir erkek annesi olarak naçizane tavsiye😀
Aleynacamoglu Alif63 Ben gibi olma da 😂😂 hem zaman geçmiyor diye ağliyordum bundan 1 hafta önce ertesi gün zaman hızlı geçiyor diye duygulandım😂😂
Alif63 mekselinaa hem de nasıl bide bu kız ilk erkekdi farklı bir heyecan farklı bir endişe sardı bizi🥰
Mmgndz Alif63 inşallah sakin bir evlat olur diye umuyorum 😊 hareketli ve dışarıyı seven bi çocuk olursa da anneme transfer olup bahçeli yerde hallederriz inşallah sağlıkla gelsinde😍