1prensesannesi_ Alif63 son 48 Rabbim bütün hamilleri bı avazda kurtarsın sağ salim bebeklerini kucaklarına alsınlar 🤲🏻🤲🏻
Alif63 Emine1357 Gamze_cnky Mmgndz ay şafaklar aynı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah benim kız 🩷ya sizin ki?
Alif63 1prensesannesi_ amin canım inşallah sağlıkla zorlanmadan kucağımıza alırız bide zamanında😀 birinciyi erken doğurdum bunu zamanında doğurup herkes ki kucağım dolu evime gelmek istiyorum
Alif63 Sibel24 yok ya her günün tadını çıkarıyorum ben ilkinde heyecan alamamistim eşimin ailesi yüzünden bunun ya yarısını mahvettiler şimdi keyfini çıkarıyorum 😍
Alif63 Visneliturta Allahını seni yormadan bir ayazda dogurmayi nasip eder sağlıkla kucağına al bebeğini🥰❤️
Zeyzey055 84 bizimde sezeryan olacak 70 diyebiliriz 🥰🙏🏼🌸sağlıcakla alalim insallah bebislerimizi o kadar çok istiyorum ki 38. Haftayı görmeyi ilkon de nasip olmadı 32 de doğduk bu sefer hamileliği yasamak istiyorum dua edin bana da 😊
Alif63 Zeyzey055 ay aynı ben de öyle oldum 34 de doğurdum ve 2 buçuk ay boyunca küves ve servis süreci yaşadık erken doğuma bağlı umarım ikimiz de erken doğurmayız inşallah sanki her an doğuracakmışım gibi bir korku var içimde Allah ikimize de bebeğimizi zamanında kucağımıza almayı nasip eder🥰
Alif63 Makedonsko_devojce1213 bizden 3 gün öndesin🥰Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Alif63 Aysegul57 az var aramızda ama insan hem zaman hızlı geçsin bebişini kucağına almak istiyor hemde hamileliğin tadını çıkarmak istiyor🥰