Kesinlikle doktordan doktora fark ediyor, ben de ikisinide normal ve ozelde.dogurmus biri olarak, sezeryan e yönlendirmek istediklerini hic duymadim ama ikisindede beni suniye ikna ettikleri icin ikinma hissi nedir nasil gelir dogumlarimda yasayamadim o yuzden ikinma kismindaki zorlanmanizi cok coo iyi anliyorum, bende 15 dk icinde dogurmustum iceri girince,(sanci kismi haric) ama o ikinma hissi gelmeyince kimse sana yardimda edemiyor, belli bi asama olmadan kesi bile atamiyo dr ,bana ebeler karnimdan bastirarak,en son bu bile ise yaramayinca belime carsam dolayip onunla siktirma seklinde anca dogurmama yardim etmislerdi cubku ikinma demek hersey demek, bu kez suni sanci almamak icin son raddeye kadar gitmiycem benimde travmam bu oldu, herkesde farkli olur illaki ama ben ikisindede suni yuzunden ikinma hic hissetmedim zoraki dogurdum, kizimda ertesi gün yüzüm boynum heryerim kilcal damar catlaklariyla dolu oldugunu görmüştüm düşünün ikinma yanlis ve gelmeden yapılınca ne kadar zor oluyor🙈