KayraKuzusu Kızlar 38+3 olduk ve az önce nişanım geldi sanırım doğum cok yakın cok heyecanlıyım. Bugünden beri adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ve sanki sürekli büyük tuvaletim geliyormuş gibi popomda baskı hissettim sanırım sona yaklaşıyorum 💗💗💗
Ikimelekannesi_ KayraKuzusu benim nişanım geldikten 3 gun sonra dogumum olmuştu boll bol yürüyüş ve çömelme hareketi ypin ilik duş alin özellikle sırtınıza masaj ve ilik su dökün bu arada sancılarınızı kontrol edin bn en son 5 dk ya 1 olduğunda gitmistim hastaneye ve 5cm acilmam vardi..saglicakla alin kucağınıza 🤗
tazeanneeeeeeeee KayraKuzusu merhaba bizde 38+2 olduk bir saat önce bende herhangi nişan ağrı sancı durumu olmadı ama şimdi uzanınca çok aşağıda hareketlerini hissettim bu da doğum başlangıcı mıdır bir anda korktum
KayraKuzusu tazeanneeeeeeeee Doğum başlangıcı mıdır bilemiyorum ama yüksek ihtimalle bebeğiniz kanala yerleşiyordur inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🥰
tazeanneeeeeeeee KayraKuzusu inşallah teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🙏 Hemen doğum gerçekleşmez umarım şuan endişelendim 🙈🥹
KayraKuzusu tazeanneeeeeeeee hemen olacağını sanmıyorum bir dahaki kontrolünüz ne zaman catı muayenisi oldunuz mu hiç
KayraKuzusu Ikimelekannesi_ dediklerinizin hepsini yapıyorum cooook teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla doğurmamı nasip etsin inşallah 🥰
tazeanneeeeeeeee KayraKuzusu Pazartesi kontrolüm vardı çatı muayenesi olmadım bidahaki kontrolüm 19 Temmuz çarşamba günü
KayraKuzusu tazeanneeeeeeeee panik olmayın bol bol yürüyüş yapın zaten artık vaktimiz yaklaştı,çarşamba günü belli olur sizinde durumunuz 🥰
tazeanneeeeeeeee KayraKuzusu Haklısınız teşekkür ederim böyle konuşmak insana iyi hissettiriyor sağolun 🙏😍🩷 Bu gece falan bir durum olur mu olmaz mı düşünce sardı 🥹
KayraKuzusu tazeanneeeeeeeee Vaktinde sağlıkla gelsin annesi gönlünü ferah tut her şey daha güzel olacak bebeklerimiz geldiğinde 🥰