imren_melinarya ilknurakdogan1 demir ilaci vitamin omega elenatal aliyorum d vit progestan fitil erken dogum olmamasi icin kan sulandirici coraspin ve magnezyum
EdaDeyis ilknurakdogan1 kan ilaci, d vit, balık yağı vitamin, magnezyum kemik ağrılarım çok oldugu icin de kalsiyum iciyorum arada
34Meltem12 ilknurakdogan1 canım omega VP ve magnezyum kullanıyorum ama saldım bu aralar düzenli içmiyorum 🥺
Bilge_11 D vit. Demir magnezyum. Ama magnezyum her gün almıyorum 1 gün arayla içiyorum o da bacak ağrısı kramp olmaması için
imren_melinarya 159 36. Haftada kesicem dedi dr bende kan pihtilasmasi vards daha once 2 dusugum olmustu bide preeklampsi gecirdim ikisi icin kullaniyorum
Sudamla Demir, d vitamini, multivitamin, magnezyum ve corasprin kullanıyorum He birde reflü nedeniyle gaviscon şurup ama sadece mide yanması olduğunda
nazzc D vit,Multivitamin,kan ilacı sabit olanlar. Ekstra kullanmak istediğin vitamini doktorunla konuşursun
ilknurakdogan1 Benim de şuan kan ilacım ve d vitamini coledan var Kalsiyum magnezyum olan bitti devam ettirmedi doktor O yüzden merak ettim sormak istedim
Babyiscoming1 Demir için bestiron multivitamin olarak regenesis max magnezyum için ocean extramag mide bulantım olursa da prilam içiyorum😮💨